Status

TQ coz sudi menjengah blog ni..

Aktiviti blogwalking tergendala sikit...Aktiviti blogwalking akan saya jalankan secara habis-habisan bila weeken jer..tunggu kedatangan saya tau...thanx korang...


Tuesday, September 7, 2010

Kuih & kerepek yang diorder dah dapat

Ini jelah 2 kuih yang saya order..he he he..Yang lain angkut dari umah mak...Bertuah punya anak kan. Ala yang saya order ni pun saya akan bagi kat mak. Sistem barter gitu.


Choclate roll. 50 pcs=RM20. Murahkan. Opis mate jual, saya beli lah. Support kawan nak berbisnes katanya...

Kepek ubi. 500gram = RM7. Pun murah jugak. Beli dari dia jugak.


psst..gigih habiskan n3 sebelum raya ni..Memandangkan esok saya last keje WALAUPUN ramai yang dah cuti, saya akan publish jelah esok kad raya dari saya yer :)

Terima Kasih Kerana Sudi Membaca. Ketemu lagi BYE. TQ




7 comments:

Dee said...

chocolate roll tu nmpk sedaplah sis..

Sham Ummi Echa said...

for me 50pcs =rm20 tu dah consider mahal. tp biskut makmur sy bli lg mahal 50pcs=rm25. kalo 100pcs dah rm50. giler mahal. nx year nk wat biskut raya sndiri la.

Softtouch [Hanim] said...

dee: mmg sedap sgt

sham: yer ker sham mahal?sbb ada yg jual 50pcs rm25 mcm sham punya tu..ok nest year bersama2lah kita buat kuih raya yer..

POSH76 said...

nampak sedap ler choc roll tu....tapi paling bess kerepek ler...ni betul2 marathon update ni sis hehe

nieda said...

tgk coklat roll tu rasa nk dtg umah muza beraya..hehe

Eri-chan said...

rumah sendiri ada biskut tak nanti..nampak sedaplaaaa

AzketOm said...

wah wah wah...sedapnya kuih raya. erm saya belum lagi membuat kuih raya sebab tak sempat lagi. ni baru cuti...