Status

TQ coz sudi menjengah blog ni..

Aktiviti blogwalking tergendala sikit...Aktiviti blogwalking akan saya jalankan secara habis-habisan bila weeken jer..tunggu kedatangan saya tau...thanx korang...


Wednesday, September 29, 2010

Karipap

Kan best kalu petang-petang ni makan karipap. Nak-nak karipap panas. Sedaaaaapnya....Saya suka karipap lagi dari goreng pisang.

Ari tu ada orang bagi karipap IKEA ni. 1st time makan. Sedaplah n dia ada telur yer dalam dia. Hari tu pegi pun makan meatball jer. Tapi yang tak suka nya IKEA ni ramai giler orang. Nak pegi weekdays saya ni keje. Kalu pegi The Curve ni memang tak kanlah singgah IKEA saja-saje melainkan ada benda penting nak cari.

Percubaan untuk snap tang isinya tapi tak menjadi. Kalu pakai camera muncung-muncung tu baru cantik.

K lah itu saje.

Terima Kasih Kerana Sudi Membaca. Ketemu lagi BYE. TQ




14 comments:

zack_blossom said...

hikhik..kamera muncung2..=p

POSH76 said...

karipap IKEA tu mmg sedap tak jalan kalau bali seketol hehe

nieda said...

karipap ikea mmg terbaik

makdara TERdiva said...

tak pernah beli karipap IKEA..huwaaaa..

Dee said...

wui..mmg my favourite tu sis..sodap2..nak2 mkn panas2..

~~Ciklinn~~ said...

hamboii kamu mak besan menyeru2 aku kat sini yerk... hihihihihi

akk pun sama x suka gi ikea sbb ramai org n kalu termasuk poket pun kurusss hahaha... karipap tu mmg sedap kan...

hihihih camera muncung2.. insyaalah dpt tu nanti

Azmiezas said...

Dah lama akak tak makan karipap yg sedap..kat IKEA yer??..nanti nak pi terjah la..

p!nkerton said...

saya suka betulla makan karipap ikea ni, lagi2 kalau tgh panas lagi :D
err, kita baru je dpt camera muncung2 tu hihi best amik gambar :D awak mintak la satu hanim ;D

.::WaNiE::. said...

laparrrr

huhuhuhuh

atty's said...

nie yg buat nak g ikea ni nak makan karipap..dah le besarkan karipapnya ..

rasp said...

dah lama tak terjah ikea & merasa food dia hehehehehe

Redbloodsnow said...

bace entry nih baru sedar yg zie lameeeee dh x makan karipap yang...huuhuhu

Shamsinar said...

mmg sedap karipap ikea tu..tp x lalu nk mkn byk2..nnti mual

NeenaAnuar said...

hi sis... thanks coz sudi singgah & follow my blog... I'll link yours too! ;)