Status

TQ coz sudi menjengah blog ni..

Aktiviti blogwalking tergendala sikit...Aktiviti blogwalking akan saya jalankan secara habis-habisan bila weeken jer..tunggu kedatangan saya tau...thanx korang...


Thursday, September 2, 2010

Hantar coklat

Semalam balik umah mak sebab nak hantar order coklat yang diorder oleh kawan-kawan jiran mak saya. Yang order tu cikgu, so dorang nak sebelum cuti sekolah lah. Sebenarnya saya tolong kawan saya jual coklat. Kawan saya DIANA namanya. Sape-sape nak order sila terjah blog dia atau nak order ngan saya pun boleh. 50pcs = RM25. Sempat promote lagi..he he he.

Sayur ni saya masak tau bawak balik gombak . Teringin plak nak makan sayur masa berbuka semalam. Gigih terkejar-kejar masak lepas balik keje sebab takut tak sempat..

Lauk ni je yang mak masak. Cadangnya tak nak berbuka kat gombak nak tapau je lauk2 nie untuk waktu sahur tapi plan bertukar. Pikir-pikir, berbuka teruslah. Tawakal jelah takut tak sempat ke apa. Rupenya sempat. Sampai umah 7.10pm. Lagi sikit je waktu berbuka. F1 jugak lah semalam asben saya..he he he.

Yang atas ni semua beli. Ada yang kami beli ada yang abah saya beli. Murtabak tak tinggal.

Nilah coklatnya. Orang tu order 9 balang coklat. Intinya alomond, kismis n plain sahaja.

Itu sajer. TQ

Terima Kasih Kerana Sudi Membaca. Ketemu lagi BYE. TQ



20 comments:

rasp said...

lauk yg mak masak pasti rasa lebih sedap kan kan kan...

mamyharraz said...

~teringin cekelat tuuuu :P

☆ lieya latif ☆ said...

comel betul model coklat tu hanim heheeheh....senyuman manis...auwww!!

gigih ko kejar mase...mesti pecut tu...seb baik sempat buke kan...kalo tak, ade yg dok mkn sayur ngan coklat dlm keter heheehehe

atty's said...

kan main lagi danish ..jadi model coklat..

makdara TERDIVA said...

biskut raya saya x sampai lagi..tsks!

Azmiezas said...

tahun ni akak tak beli banyak biskut..akak lebihkan krepek..

~AmyLiana8886~ said...

ya Allah akak..sedapnya sayur tu..sayur campur..dh r tgh lapar nie..huuhu

Redbloodsnow said...

bile tgk sayur yg anim masak tuh kan yang. tetiba...baru zie sdr yg zie lame giler x mkn sayur masak gitu² taw

argghh..teringin sudayyy..aiyooo

Sham Ummi Echa said...

byknya lauk nk brbuka..meriah meja. sempat gak tu awak masak sayur ye.. kalo sy xde la rajin nk masak lg kalo mcm tu

norhaizan said...

amboi danish..jadi model coklat lak dia..comel!!

nieda said...

mcm best je coklat tu..nk try masuk website diana tu lah..

sempat lagi masak sayur yer

chekiyah said...

murtabak ttp ada hehe

AzketOm said...

ada cendawan kah dalam itu sayur???

saya suka!! saya suka!!

ieda said...

waa ader nampak ikan masin niehhh .. dah terliur akak haaaaaaaa hehehe

Ain said...

memang betul2 peminat murtabak hanim ya....

sama la ngan hubby ain...

hehehe....

:: iManja :: said...

ikan masin tu yg tkleh tahan tu.......makan ngan nasik panas...perghhh!!!!

Drama Mama said...

wahhh....tengok ikan masak kicap tu teringin! lamaaaaaaaa sangat dah tak makan...mak pun lama tak buat. nanti nak request!

http://twinkywinkystars.blogspot.com

Eri-chan said...

bestnya dok dekat dgn mak..senang2 p terjah je ek..hehe

[z@ck] said...

sakan danish renyih..
=P

Farasela said...

Salam muza...dah lama x dgr kabo...contact pon tak sgt...fara rasa muza mayb ada mare fara kot...senyap je...fara minta maaf ye kalu wat salah...dr ujung rambut sampai ujung kaki...hati2 blk beraya...semoga happy ngan kwn2 di office...kim salam pd semua...fara sentiasa merindui muza...