Status

TQ coz sudi menjengah blog ni..

Aktiviti blogwalking tergendala sikit...Aktiviti blogwalking akan saya jalankan secara habis-habisan bila weeken jer..tunggu kedatangan saya tau...thanx korang...


Saturday, August 7, 2010

Teringin....

Teringin nak update on weeken tapi cable tertinggal kat opis plak..So takde feel nak buat n3..Isnin jelah yer..:)

Itu sajer


Psst..macam lah ada orang heran kan sama ada saya up date ke tak. Yelah saya hanyalah blogger yang marhain..:)

Terima Kasih Kerana Sudi Membaca. Ketemu lagi BYE. TQ




5 comments:

nieda said...

weekend tak ramai sgt baca...hehe..

☆ lieya latif ☆ said...

eh lieya tetunggu cite hanim....heheheeh......alamak kabel tetinggal ke...lieya lak pen drive tetinggal kat opis...hangin jek ni...hehehehehee

eis said...

ala hanim, sy pun blogger 'marhain' je tp klu dah rasa nak mengupdate tu tak kira masa. takde org baca pun takpe hehe..

Redbloodsnow said...

adalah yg heran anim update ke x taw. zie lah salah sorgnya :) tp kn yg, weekend x update pun xpe...coz ramai yg sdg berweekend dr dunia tenet..hehe:P

Ain said...

ain tak kira weekend ke tak, kalau idea nak menulis ada blog mesti berupdate punya....

cuma skrg ni ain cuba elakkan diri bukak internet kat rumah, kesian kat anak2 sbb kalau dah bukak mesti melekat....

hehehe...