Status

TQ coz sudi menjengah blog ni..

Aktiviti blogwalking tergendala sikit...Aktiviti blogwalking akan saya jalankan secara habis-habisan bila weeken jer..tunggu kedatangan saya tau...thanx korang...


Friday, August 13, 2010

Sahur tadi...sudah berjaya besarkan pic..

Darissa bangun. Ingatkan lepas dia nenen dia tido balik rupenya dia jaga. Nak teman kami bersahur lah tu..Abang dia elok terbungkang tido. Danish sahur dia sebelum pegi tadika, sebotol susu..he he he..

Sahur apa hari ni untie-untie semua?

Baringkan kat play mat dia n pasangkan drama, diamlah dia. Leka tengok tv. Masa sahur saya suka layan drama Syurgamu Ramadhan. Best jugak drama tu.. Sambil makan sambil tengok tv. Bagi segar sikit bijik mata ni.

Itu sajer.


Terima Kasih Kerana Sudi Membaca. Ketemu lagi BYE. TQ

psst..thanx nieda..muza dah berjaya besarkan pic...Sesape nak besarkan pic sila terjah blog NIEDA yer.Tapi sebab saya punya camera bukan DLSR , jadi tak bape cantiklah kualiti picnya...





17 comments:

☆ lieya latif ☆ said...

keh keh keh darissa pun bangun sahur yeak..seb baik die baik jek layan tv.....tak le kaco org bersahur kan hanim......

nieda said...

sama mcm humaira..1st day aje dia tak kacau..

atty's said...

bagusnya darissa..nak bersahur sama ler tu .
pagi tadi kty masak ayam black pepper je.

Softtouch [Hanim] said...

lieya: tulah kan..kalu dia merengek2 mau terkejar2 mana nk sumbat mulut saya mana nk sumbat mulut dia..he he he

nieda:haah lah nieda sama..masa 1st puasa ejr dia xkaco..

kty:wa...sedap tu..ayam balck pepper..nyum nyum

zack_blossom said...

akak masak pe sahur tadi?
sy xsahur kak..minum air masak je...=p

Softtouch [Hanim] said...

zack: mkn oat jer..xde masak2..tahan ke sahur air masak je?

zack_blossom said...

perut dh start berlagu dh ni...huhu...

HaRi-HaRi BaHaGiA said...

baiknye darissa...anak yang baik...dia nak sahur sama tu muza..

lieza said...

bagusnya Darissa...kecik2 lgi dah training bangun sahur....

Ank2 auntie memang liat bila nak bangun sahur......

~~ciklinn~~ said...

huwaaaaaaaa bagusnya anak dara bgn tapi diamm jerk.... umar pun tman gak tapiii sibukks berdukungg... huhuhuhuhu

mrs.ecam said...

uish aku x leh la mkn sahur dpn tb...aku sahur kol 5kang leh lajak ke kol 6 plak duk ralit mkn smbil tngk tb...heeeee

Dee said...

sy sahur hya 5-10 minit je..lepas tu terus kebaboom..xde masa nk tgk tv..hahaha..ngantuk..

Drama Mama said...

kitorang terlajak sahur tadi! baru tiga hari dah kantoi! huhuhuhu

http://twinkywinkystars.blogspot.com

p!nkerton said...

salam ramadhan & salam kenal :)

Redbloodsnow said...

CEWAHHH...GEDIK KO RISSA..HEHE. AUNTY ZIE SAHUR IKAN GORENG JE PAGI TD. PASTUH BERGARU IDUNG GATAL KERESDUNGAN..HIKSS

EH NIM...APE YG DI MAKSUDKAN BESAKAN PIC TUH EK. X PAHAM. SKRG GAK ZIE TERJAH..HEHE

Eri-chan said...

darissa bgn, danish x ya..hehehe..

IxoR@ said...

kita pun nak cuba blajar besarkan gambar la....

:)