Status

TQ coz sudi menjengah blog ni..

Aktiviti blogwalking tergendala sikit...Aktiviti blogwalking akan saya jalankan secara habis-habisan bila weeken jer..tunggu kedatangan saya tau...thanx korang...


Tuesday, August 10, 2010

Lunch sesama sebelum Ramadhan menjelma Part 2

Part 1 kat n3 INI

Mula-mula sekali nak cakap minta maaf kalu pic dalam n3 nie tak cantik sebab saya guna hp jer.Saya rase hp sebelum ni punya kualiti pic lagi elok walaupun nan hado kan. Maklumlah kalu guna camera , saya seganlah..hati tak kering lagi..:)

Ouuhhh! saya rindu hp cikai saya...*sedih...

Kali ni pegi makan berdua je ngan Kak Erni yang comel..

Saya yang berbadan 'comel'

Kami amik set untung 2 orang. Set yang lebih 25% extra cheese tu. Tak tahu exact name dia.

Ada 2 jenis personal pizza....Yang penting dua-dua pizza memang extra cheese..Tapi tak abis pun, tapau bawak balik.

Di kesempatan ini saya nak minta maaf kat semua kawan-kawan blogger andai kata saya ada menyinggung perasaan anda semua. Selamat berpuasa pada kawan-kawan semua..

Terima Kasih Kerana Sudi Membaca. Ketemu lagi BYE. TQ




10 comments:

nieda said...

selamat berpuasa Muza...time tak pose inteprem gambar mknan byk2 tau, nanti bulan pose jangan tau..tergoda i nanti..hehe

Softtouch [Hanim] said...

nieda: selamat bepuasa utk nieda jgk...time poselah syok tgk pic food..biar bergulp2..he he he

☆ lieya latif ☆ said...

mmg wajib aktiviti ni kan...rate2 camtu laaa....kalo nak puase, sehari sebelum tu sure pi mkan2.....mcm lieya gaklaaaa.....meriah jek rase kan hanim...

selamat berpuase tuk hanim sekeluarga....

zack_blossom said...

selamat berpuase kak hanim....=)
(sedap sungguh pizza itu ye)

mrs.ecam said...

2 mkn tuk 2 org??? mmg lumayannn...vah...vahh...vahh...
slmt berpose gak...mntk maap gak ek...0-0 heeeeeeee

Softtouch [Hanim] said...

lieya: haah lieya..mkn siang smpai lebam sbb nnti sebulan xmkn tgh hari..he he he..

zack:selamat ebrpose zack

mrs ecam: dah mkn 2 org amik set utk 2 org lah..lg pun xabis pun..tapau...

HaRi-HaRi BaHaGiA said...

muza tak ajak akak pun..nyam2 sedapnye

Redbloodsnow said...

adoiiiiiiii syorga wooo makanan tuh...gulpp gulppp

Ain said...

danish ain hantu pizza, makan memang tak henggat punya...

PutRee SeJiNjaNg said...

uuuwwaa pizza....ngidam nak makan dah aku ni yunk..hehhehe