Status

TQ coz sudi menjengah blog ni..

Aktiviti blogwalking tergendala sikit...Aktiviti blogwalking akan saya jalankan secara habis-habisan bila weeken jer..tunggu kedatangan saya tau...thanx korang...


Tuesday, August 17, 2010

Lepak mamak jap

Sabtu malam Ahad dalam kul 10, asben ajak round-round naik kete. Pastu singgah jap mamak (Mano Curry House) kat Kota Damansara. Saje minum-minum. Lama dah tak minum kat mamak ni.

Angkut sekali car seat Darissa ni. Senang tak yah nak dukung-dukung dia. Duk situ jap yer, ibu nk minum sat..:)

Close up giler gambar danish ni..Terkejut ibu tau..Malam-malam minum ais. Tu ABC dia tu. Salahkan abah dia sebab abah dia yang order.

Ibu, minum air horlick suam.

Orderlah nan cheese ni. Boleh tahanlah. Tapi cheese tak banyak sgt. Saya duk makan bahagian cheese dia jer..he he he. Ouh! teringat nan cheese William. Tak kedekut cheese. Lama dah tak pegi sana. Susah sikit bila ada baby ni, sebab tempat makan dia open n tak terurus sikit..Sape-sapa pernah pegi taulah keadaan tempat dia macam mana. Tapi makanan-makanan dia 1st class...sedap!

Itu sajer..

Terima Kasih Kerana Sudi Membaca. Ketemu lagi BYE. TQ




20 comments:

mrs.ecam said...

encem la abg danish...heeeee

☆ lieya latif ☆ said...

lieya pun suke nan cheese ni hanim...wajib order heeheheh....tu la kan, lieya pun bile dah bulan pose ni dah lama tak lepak mamak....ingat nak gak ajak lepak2...tapi tu ar....ckp jek...lepas buke sure terus membute aku ni keh keh keh

darissa sgt sporting..senang nak kemane2 kan hanim....

PutRee SeJiNjaNg said...

uuuuwwaaa nan cheese...nak jugak yunk..hehheh...

zack_blossom said...

sedapnye kak nan cheese kt william...mmg cheese die sgt byk...mase study dulu sy sgt suke pegi...kedai die mmg cam horror kit..mula2 pegi cam xsangke kedai tu de jual western semua...fav sy spegatti meatball ngn air mango letak buah2 tu....sedappnyye!!!

norhaizan said...

hoho..saya pun rindu makan kat Wiliam...makanan2 n minuman dia semua terbaik la..mmg ada class..huhu..

sI tEDI said...

wah! darissa lepak kedai mamaklah!!

Softtouch [Hanim] said...

mrs ecam: TQ.nazhan n ajib pun hensem n comel

lieya: sbb duk skjp jer cube duk lama2 mau merengek2 jgk dia tu..dia ralit tgk kipas pusing2 tu...

Tilla:he he he..sila cr di mamak yer

zack: kan..sedapkan william..tp kedai dia mmg horor..

norhaizan:kan...1st class food at 3rd class stall..he he he

tedi: he he he..sekali skala tedi..

nieda said...

mlm2 lepak mamak...hehe..kalau p mamak mesti nak order roti nan kan??pastu nida mesti tambah ayam tandori satu set.hehe

Softtouch [Hanim] said...

nieda: tak laratlah kalu nk tambah tandoori..kan baru lepas berbuka..perut ketat..ni saje je order..kang order air kesian plak mamak tu..:)

Azmiezas said...

akak pun kekadang bila balik terawih..suka gak lepas kat mamak, pekena teh tarik..ermmm..best..

ieda said...

bagusnya darrisa duk diam jerk .. mummy nak berbuka punn senang .. akak kalau time budak2 usia mcm nieh memang senang sikit , tapi bab berjaga malam lah x tahan huhuhu

waaaaa nan chesse .. weweiii memang sedappp suker .. terliur lakk niehh akak niehhh huhuhu

Softtouch [Hanim] said...

Azmiezass: mmg sedap..ilangkan penat..

ieda: dia duk diam sebba dia asyiklah tgk kipas n lampu kat kedai mamak tu...

~~ciklinn~~ said...

wahh anak dara dah lepak mama yerk... hihihii.. bakal laki dia siumar(wah sesuka hati akukan) pun udah lepak kat mamak gak.. hahhaha...

ciklinn pun suka sgt2 roti nan...

Softtouch [Hanim] said...

cik lin: he he he...bakal laki kata..ok jer sy cik lin..gebu n montok sape tak nak kan...

Drama Mama said...

u make me wanna eat nan cheese! huwaaaa! nasib tak posa kalau tak sure ngidam nih. hahaha

http://twinkywinkystars.blogspot.com

IxoR@ said...

nan chessee kena makan time panas, klu dah sejuk tak sedap....

:D

Softtouch [Hanim] said...

drama mama: he he he..samalah kita xpose..

ixora: betul tu ixora..time panas sesap makan..bila dah sejuk dah xrase cheese yg melt tu...he he he

atty's said...

kty kan dari aritu nak pekena abc..lom ade kesempatan lagi..huhuhuh.

Kancilbiru said...

seriusssss tak penah try nan cis tu...hurmm nanti nak pekena la kat kedai mamak..

POSH76 said...

bessnyer lepak kedai mamax....dah lama tak lepak ni sejak bulan puasa...baby tomei tu good girl la diam jer dia