Status

TQ coz sudi menjengah blog ni..

Aktiviti blogwalking tergendala sikit...Aktiviti blogwalking akan saya jalankan secara habis-habisan bila weeken jer..tunggu kedatangan saya tau...thanx korang...


Thursday, August 12, 2010

Kenapa yer?

* pic kredit google

Puasa tahun ni saya perasan tak ramai kawan-kawan blog saya yang ada dalam blog list saya ni post n3 pasal makanan-makanan bila berbuka atau pun sahur.....

Bila saya nak blogkan pasal makanan tu terus tak jadi takut lah menganggu iman masing-masing. Tapi saya ok jer kalu terbuka blog-blog yang ada pasal makanan tu. Terliur memang terliur tapi setakat itu jelah. Takdelah sampai nak bukak puasa saya nie..Saya dah besar maaa...takde hal punyalah..he he he..

Kawan-kawan plak macam mana? Memang tak suka orang blogkan pasal makanan waktu bulan puasa ni ker?Ke saya yang cetek ilmu kalu kita buatkan orang terliur kita dosa?

Sudilah kiranya kawan-kawan dapat merungkaikan kekusutan yang saya alami ini..he he he..

Selamat Berbuka Puasa Kawan-kawan...


Terima Kasih Kerana Sudi Membaca. Ketemu lagi BYE. TQ




16 comments:

mrs.ecam said...

ntorgh r.....kdng ske kdang x...bleh...hee ske sbb blk kang leh carik mkanan tu..x suke klu x jmpe mkanan tu...heeee pis

POSH76 said...

memangla tak sepatutnyer tp kalau I tak kisah tayang gajah panggang pun tak kisah...mind kene kuat hehe

☆ lieya latif ☆ said...

pada lieya plak, lieya tak kisah...dah name pun blog sendiri....dah mcm diari so suke ati laa nakletak gambar ape pun....mane2 yg tak kuat iman tu agak2 tgk hint2 pic makanan, tutup laa blog tu...

dont worry hanim...letak jek...at least leh tukar2 menu...bagi idea kat org lain nak masak ape....betul tak....

makdara TERDIVA said...

tak kesah pun..dah tua dah pon..setakat gambar sampai nak meleleh2 air liur mmg kelakar ..haha!

rasenye blog yg byk paparkan pasal makanan la paling byk org masuk.. :)

Azmiezas said...

kalau akak pulak suka jer..pasal boleh kongsi resepi..

Softtouch [Hanim] said...

mrs ecam: betul tu..sbg idea nnti nk mkn ape..sennag nk cr nnti

posh: betul tu sis..mind kene kuat

lieya: kan...dah blog kita, terpulanglah kan..n sbg idea nk masak or beli nnti

MDT: haahkan dah tua xkan lah leh terjejeh2 air liur ni tgk makanan kan..
Azmiezas: sy pun suka tgk blog yg ade byk makanan..boleh curik resepi..

a d r e y n i e e l i s y a said...

hihi.
best ah kalo dorg post pasal mknn..
apa lagi ada resepi...
boleh try kan

huhuh

Dee said...

dee pun sebenornya x kesah..tp bila baca artikel dlm utusan online (dee dh tepek kt blog) terus x jadi tepek kt blog dee..tp blog orang lain terpulanglah..suka je baca...hehehe..

zack_blossom said...

blh je kak..wat je...sy dh wat pun...akak wat la pe yg akak masak tuk berbuka ke sahur ke...akak kalu masak, semuanye menggiurkan ye...=p

aleena said...

tak kisah je post n3 makanan..
boley g cari time berbuka later..hehe..

nway selamat berpuasa ya:)

Kepoh-chi Punyer Cerita said...

muza,
tahun ni selera kite mati
tapi last year mmg kite blog/tempt makan time buka pose

tp muza arini baru 2nd day
tunggu seminggu ekekeke

mamasue said...

kalau tak berniat nak bt org meleleh air liur, tak pa jaaa...=)

Eri-chan said...

tak kisah jek...
i da post pasal apa yg i masak smlm..hari ni ringkas sgt jadi makanan pun dah abis takmo post..hehe

Cik Wanie said...

ala akk,
x kisahlah kalau tempek pun,
maybe diorg blum lagi nak tempek koet,
hihihi....

:)

Anonymous said...

Good fill someone in on and this post helped me alot in my college assignement. Thanks you on your information.

IxoR@ said...

kurang perasan hal ni sebab sendiri pun sibuk...

itu sebab puasa kali kurang skit entri makan dari ixora...

tapi, kita tak de hal dengan mende ni semua kerana... post pasal makan ok apa... boleh bagi idea untuk kita berbuka nanti...

:)