Status

TQ coz sudi menjengah blog ni..

Aktiviti blogwalking tergendala sikit...Aktiviti blogwalking akan saya jalankan secara habis-habisan bila weeken jer..tunggu kedatangan saya tau...thanx korang...


Thursday, August 12, 2010

Happy Birthday Redbloodsnow


Happy Birthday ZIE....
Sekarang ni turn saya plak gigih buat n3 khas untuk ZIE...
Masa birthday saya Zie bersusah payah buat N3 untuk saya kat blog dia, rasa terharu sangat sebab ZIE ni antara Sarawak Famous Blogger taw...Bangga saya, kiranya dia pandanglah saya jugak, yelah saya kan hanyalah blogger yang marhain..:)

Saya doakan ZIE semoga panjang umur n banyak rezeki n bahagia-bahagia selalu disamping family n tunang tersayang...Semoga segala impian ZIE tercapai....muahs...

Terima Kasih Kerana Sudi Membaca. Ketemu lagi BYE. TQ



9 comments:

ieda said...

eppy bday zie .. akak punn nak kenal bloggers dari sarawak nieh lahh :))

Redbloodsnow said...

alololo...xde lah zie blogger sarawak famous ah yang. kembang montot zie dipuji gitu..hahaha :P

thank u yang for this entry. terharu zie bace..mwahhh. Aminnn for all doa utk zie tuh :)

POSH76 said...

Happy birthdya to REDBLOODSNOW.....moga panjang umur & murah rezeki

makdara TERDIVA said...

hepi besday 2 her..cantik bangat loh!

IxoR@ said...

kita pun kenal dia...

hanim, marhain tu apa eh?

tak tau la... :(

nieda said...

happy birthday zie

Softtouch [Hanim] said...

ieda: kenallah..klik je kat blog dia

zie:sama2...amin

MDT:dia mmg cantik

ixora: marhain tu maksudnya 'biasa'

Kancilbiru said...

ha ah..walaupun dia dok sarawak tapi sangat terkenal...

a d r e y n i e e l i s y a said...

aku pn wat spesel entry for her td pagi..
hihi...

zie tuh pura2 konon x ngaku..
hahaha