Status

TQ coz sudi menjengah blog ni..

Aktiviti blogwalking tergendala sikit...Aktiviti blogwalking akan saya jalankan secara habis-habisan bila weeken jer..tunggu kedatangan saya tau...thanx korang...


Saturday, August 21, 2010

Pertama Kali

Sana sini orang cerita pasal Buffred Earning (BE) kat blog masing-masing. Saya takde apa nak cerita pun sebab tak pernah dapat BE..he he he..Lagipun saya baru je letak Nuffnang bulan 6 hari tu kot kat blog saya walaupun saya dah start blogging tahun 2009. Tahniahlah pada sape yang dapat BE tu yer.. Anda memang layak!..Cewah....

Hari nak share pasal "Pertama Kali" dalam blog saya berlaku. Ada 12 orang yang baca blog saya dalam satu masa. Walaupun saya tau kawan-kawan yang lain pernah dapat lebih dari saya. Yelah saya ni kan blogger marhain..bisanya sorang atau 2 orang jer yang baca blog saya dalam satu masa. Kesian kan.. :)
Ini yang saya print screen tu. Tapi tak taulah mungkin yang banyak tu spam ke apa kan..

Masa tu saya buat n3 seperti di atas. Agaknya bulan-bulan pose ni orang suka baca pasal makanan atau resepi-resepi kot kan.. Saya pun suka baca pasal tu..he he he

Itu sajer yang nak share..Terima kasih banyak-banyak pada kawan-kawan yang sudi baca blog saya ni. Meh peluk sikit meh...

Terima Kasih Kerana Sudi Membaca. Ketemu lagi BYE. TQ

Psssttt..ari ni saya berbuka di Gombak lagi. Kak ipar no 2 n anak-anaknya ada kat rumah mak petang nie...Yahuuu....

10 comments:

IxoR@ said...

jarang dah tgk BE....

janji kawan2 happy dengan entri yang ada...

;D

ieda said...

samer2 dikk .. saling kunjung mengunjung nieh bukan pada hari raya jerk .. di laman siber punn wajib sbb kalau kita nak umah kita meriah kita kenalah kunjung umah org jugak kan .. barulah erat silaturrahim tuuu

alamak panjang lah pulakk heheheheh

[z@ck] said...

hehehe..agak la..kalau cerita pasal makanan, hits blog melonjak naik

Ain said...

ain pun tak pernah dapat BE nim....

nuffnang tak berkenan kat blog ain agaknya....

huhuhu....

Redbloodsnow said...

haa..x lame lg kerap ler BE masok t...hikss. zie lak dh 3 bulan xde BE...puii.. :(

p!nkerton said...

ramai org komen nuffnang tgh kedekut BE skang huhu..

hehe sapa buat entry resepi bulan2 puasa ni mmg naik aa traffic rasanya. sume org tgh ligat cari resipi nak masak apa berbuka kot hhehe..

nieda said...

satu pencapaian yg baik Muza..tahniah..Happy blogging k

Live. Love. Laugh. said...

Erm pasal BE nih, saya pun tak pernah dapat. tp tulah, boleh usaha lgkan. :)

PutRee SeJiNjaNg said...

pas ni mesti bertambah lagi BE ko yunk..hehheh

eynda said...

Tahniah...teruskan berblogging...akak tak pernah try masak telur dadar mayonis tu..harus try nanti :-)