Status

TQ coz sudi menjengah blog ni..

Aktiviti blogwalking tergendala sikit...Aktiviti blogwalking akan saya jalankan secara habis-habisan bila weeken jer..tunggu kedatangan saya tau...thanx korang...


Monday, July 19, 2010

Tadi lunch KFC pulak

Banyaknya makan fastfood waktu lunch sejak akhir-akhir nie..Saya ni kalu kawan ajak makan kat fast food InsyaAllah lah akan ikut..he he he..Kalu ajak makan nasi-nasi memang saya tak pegi.(mengadakan?)

Kisahnya macam ni, opismate saya Kak Erni ajak pegi makan KFC sebab tekak dia nak makan KFC pulak. Kak Erni kurang sihat tulah saya gagahkan jugak pegi. Yelah nak melayan orang sakit. Kesian plak kalu tak ikut (sendiri yang gatal nak ikut jual nama orang sakit plak kan). Kat area opis saya ni takde tempat makan best-best pun. Pusing-pusing KFC-McD-Pizza Hut. Itu jelah..Boring kan...

Layan jelah KFC ni

Lepas ni tolonglah, tolonglah jangan ajak saya makan lunch lagi yer..Kasihanilah saya..Pleaseeeeeeee.....

Itu sajer.

Terima Kasih Kerana Sudi Membaca. Ketemu lagi BYE. TQ




14 comments:

Redbloodsnow said...

HEHE...A'AH. ROSAK SUDAH DIET AKAK ZIE NIH DIBUATNYA KAN...HIKS. XPE ANIM...STILL ELOK LG BODY TUH ^_- WINKSS..

ADEH...ZIE LAK NGIDAM TGK AYM KFC TUH AH

Cik Wanie said...

hahahahaha,
sajalah tue kan buat entri pasal kfc plak,
nie kjap lagi nak g TESCO,
harap2 x terjebak lagi ngn entri akk nie,
wakakakakaak:)
larikkk

nieda said...

jom mkn mc D muza...belum dapat mkn lagi ni.

atty's said...

sama lah .kty pun kan time lunch je..fastfood..tu je yg palin senang

kumichan said...

huaaa...nak kfc jugakkkkkk

sI tEDI said...

he he he.

fast food je leh jalan ek. nasik tak.

kalau g ada org belanja ;agi bestkan?

Drama Mama said...

ahhhh i skang pun pantang tengok KFC...sure nak melantak ja. ekekekekke

http://twinkywinkystars.blogspot.com

SyuQ said...

tiru mcm sy...

lunch dua potong jambu, 2 atau tiga ketul kuih jer...

jaga badan. ha ha ha

Dee said...

not good ok pn hanim..jgnlah hari2 fastfood..hehehe...sib baik dh balun kfc last weekend..hehehe..

☆ lieya latif ☆ said...

LIEYA lak skrang ni jarang dah amik lunch...sebab lunch dah mkn berat.....

tgk kfc ni terliur lak lieya...dasar kuat mkn kan lieya ni, pantang tgk makanan, manjang jek terliur heheeheheh

Watierman, rmanbkr said...

Hrmmm salam Dik Hanim.....jangan risau..akak tak makan ayam....nasi pun tak suka...tapi badan naik juga...kata orang...sebab dok bau masakan...harus kah Akak mogok memasak???Sian Hubby & anak2 kan!TQ ya Hanim sudi singgah bertanya khabar Akak....sibuk jer sikit!!Ada layan tangan yang dah berparut akibat terkena minyak panas!!

Azmiezas said...

akak pulak kureng sikit ngan kfc..pasal berminyak lah Dear..tak larat nak makan minyak kat ayam tu..

Stilla said...

baru semalam tilla lunch kat kfc..hehehhe sama je menu lunch kita kan akak..=)

Fara said...

rindunyer...best dpt mkn sama2...jealous!!!