Status

TQ coz sudi menjengah blog ni..

Aktiviti blogwalking tergendala sikit...Aktiviti blogwalking akan saya jalankan secara habis-habisan bila weeken jer..tunggu kedatangan saya tau...thanx korang...


Tuesday, July 13, 2010

My Kid Darissa & Lunch Sesama

Lunch tadi saya lunch bersama asben saya. Bukan senang dapat lunch sesama sebab waktu lunch kami berbeza n tempat keje pun berbeza. Lagi pun saya jarang lunch suka duk kat surau opis waktu lunch hour. Sebenarnya nak amik My Kid Darissa. Amik di JPN cawangan Kota Damnsara. Lepas amik My Kid baru lunch. Layan pic yer.

Jabatan pendaftaran Negara cawangan Kota Damansara. Tak ramai orang pun kat sini. Bagus tak yah nak tunggu lama-lama.

Lepas dua orang turn kami plak.

My Kid Darissa! Sory pic blur sebab pakai hp jer.

Saya masa on the way nak pegi lunch plak. Layan jelah gambar nan hado saya nie.he he he

Atas ni ikan keli bakar saya yang punya. Takde nasi konon-konon nak kurangkan makan nasi. Tapi takdelah drastik sangat sebab saya masih BF anak. Yang aman boleh kurang saya kurangkan ganti ngan yang lain. Contoh saya makan oats pepagi n waktu lunch. Tapi bila weeken saya balun apa sajer. :)

Ni asben saya punya. Ikan pari bakar, bergedil,nasi n ulam-ulaman. Dia makan banyak macam mana pun badan tetap maintain kurus. Jeles!. Pic air tak snap plak. Lmbat sangat orang tu hantar.

Itu sajer.

Terima Kasih Kerana Sudi Membaca. Ketemu lagi BYE. TQ






14 comments:

mrs.ecam said...

aku pong jeles ngan org yg mkn bnyk tp bdn menten jek....mmg kadar metabolisme die tnggi sungguh...huuuuuuu

kumichan said...

sy pun jellless gak....huhuuhu

sI tEDI said...

ha ha ha

a'akan
kenapa ek?
kita terlebih makan terus bam bam!

Azmiezas said...

sedapnya ikan keli bakar tu,..nampak sangat yummy3x..

diet dik,..jangan tak diet..jgn jd mcm akak ni arr..balun jer apa yg ada..hehehe..

nieda said...

ofis lama nida dulu betul2 blkg jPN kota damansara..hehe..lunch hour kiteorg selalu tapau ada van kt dpn JPN tu

atty's said...

sedap lak nampak semua makanan hanim tu ..huhuhuh..asal nampak makanan lapo..camne kty nak diet nie

☆ lieya latif ☆ said...

wah hanim....keli bakar tu peberetlieya tau...dulu mase preggy mia lieya ngidam keli bakar ar heheeheeh......

betul tu hanim, jgn drastik sgt....slow2 sebab hanim kan BF darissa lagi....

POSH76 said...

besskan sekali sekala dpt dating dgn hubby....bagus2 diet yek ...tp jgn jejaskan kesihatan...hehe

Dee said...

dulu dee gitu..mknlah byk mana pun..kering je..skrg jgn..amik ko..mcm di pam pam..hahaha..

Eri-chan said...

mak aiii sedapla lauk2 kg neh.. kecur air liur.
maoo ucapkan terima kasih kerana telah vote saya..hehe

~AmyLiana8886~ said...

bestnya ulam2 tu..trus lapa..

eis said...

dah lama tak makan yg bakar2 punya. teringin lak. sabar, sabar. memalam nih mana nak cari huhu..

[z@ck] said...

ikan bakar..
sedaaaapp

Stilla said...

uuuuwwwaaaa...ikan pari bakar...sedap tu...nak sikit boleh..hehhehe