Status

TQ coz sudi menjengah blog ni..

Aktiviti blogwalking tergendala sikit...Aktiviti blogwalking akan saya jalankan secara habis-habisan bila weeken jer..tunggu kedatangan saya tau...thanx korang...


Friday, July 2, 2010

Jajan Kat Opis

Time boring-boring diopis ditambah plak banyak gilerrrrr keje, saya makanlah kacang pipang nie...ala yang ade kacang-kacang tu..pastu rase dia manis...sedap jugak layan kacang nie. Pastu share-sharelah ngan kawan opis sikit....lepas dah kenyang baru boleh sambung keje balik dengan semangatnya...Kalu bos tanya nape lambat keje siap? Sila salahkan kacang pipang ni yer...:)

Murah jer 2 hinggit jer

Align CenterNilah kacangnya..slim n nipis jer..

Jemput makan semua...dari saya yang tak slim..he he he

Ketemu lagi BYE. TQ




14 comments:

Dee said...

sedap kacang pipang tu..tp manis gak kan sis..

~AmyLiana8886~ said...

amy suka menda nie..dulu selalu beli yg kat kedai runcit 10 sen je satu..best giler...

SyuQ said...

ala muza ni...

terliur tgk... mana nak cr ni.

dulu choki-choki. he he he.

☆ lieya latif ☆ said...

lieya pun suke..tapi tu ar hanim...dulu mase mude2 jek laa..dah tua2 ni gigi tak kuat nak gigit bende keras hahaahahah

peberet kudap2 lieya kat opis lak biskut iko....sedap!

vagg© said...

kat sini org panggil BEPANG. best best... antara feveret nih. emm penah makan tak yg versi bertih beras pulut? best. mcm kuih inang2 tapi manis. org sini panggil BEPANG PULUT. yg hanim mkn tu pggil BEPANG KACANG

nieda said...

kecik2 suka mkn ni..rasa
dia Man

Azmiezas said...

sedapnye..dah lama akak tak makan kacang bepang ni..syokkan kalau layan..

eis said...

manis, keras, suka masuk celah gigi yg berlubang huhu..tp sedap kan :p

zack_blossom said...

sy ske gile ye kacang pipang tu...sedap!

Ain said...

ain pantang kalau ada makanan depan mata....

memang tak leh nak buat kerja selagi makanan tu tak habis....

emy@aldyst said...

lama x makan...
pasni nk g cari la hehhe

Stilla said...

nak jugak..lanting kat tilla satu boleh tak?? hehhehe..suka makan kacang tu..=)

Cik Wanie said...

kacang pipang???
rasa mcm mana kak,
wanie x pernah try nie,
hurm...

bila tgk terasa mcm nak try lah plak:)

Redbloodsnow said...

sedap ek? x pnah plak zie nelan benda alah tuh taw yang..sobsobosb