Status

TQ coz sudi menjengah blog ni..

Aktiviti blogwalking tergendala sikit...Aktiviti blogwalking akan saya jalankan secara habis-habisan bila weeken jer..tunggu kedatangan saya tau...thanx korang...


Tuesday, July 27, 2010

Haiwan apa yang paling handsome?

Sory kalu n3 nie tak bermanfaat sikit. Kita borak ringan-ringan yer.

Takdelah tadi cerita-cerita ngan kawan pasal haiwan-haiwan nie. Lepas tu terpacullah haiwan apa paling hensem. Kalu tanya saya , saya rasa haiwan yang paling hensem KUDA..he he he. Kuda tu saya rasa macam segak . Pastu bila dia berjalan n berlari macam konfiden sangat...Nampak tough tapi dalam hati ada taman jugak kuda tu. Yelah dia tak pandai nak garang-garang tapi kalu kena anginnya dia boleh buat gila jugak kan?

Waaa...sungguh bergaya kuda ni berlari di tepian pantai..

Amboi kuda ni nak tunjuk skill plak..eksyen oooo


Kawan-kawan plak rase haiwan apa yang paling ensem? Janganlah plak ada yang cakap saya giler sebab n3 nie..he he he

Terima Kasih Kerana Sudi Membaca. Ketemu lagi BYE. TQ




13 comments:

eis said...

ehehe..kelakar hanim.
bg saya haiwan paling hensem ialah singa. 'rambut' dia boleh belah tengah, belah tepi, sikat ke belakang..hehe jwpn!

zack_blossom said...

hikhik..kelako la kak ni..
sy rase paling hensem harimau kot...cam garang2 pastu macho je bile wat muke marah...huhu...

nieda said...

haha...hubby nida pun suka sebit dlm hati ada taman..dia kata belajar dari jeff

☆ lieya latif ☆ said...

pada lieya plak....haiwan yg paling hensem....ermmmm...ape yeak....ermm ape yeak.....ermmm...ermmmm...alamak hanim, dah byk erm laaaa...tak tau laaaaa hahahaahahh

Softtouch [Hanim] said...

eis;he he he klakalah eis..boleh sikat rambut dpn belakang n pacak jgk boleh buat kot..kene letak gel byk2..

zack: akak takut oo garang2 nie..tp xnafikan harimau mmg hensem wpun ganas n garang

nieda:jeff kelas kita ker?bkn ke ayat tu dr adnan sempit..

POSH76 said...

Aummmla paling hensem rimau daaa....asal sekaum dgn kucing tu la yang paling hensem..tak suker kuda...gagah semacam huhu

Azmiezas said...

hensem n gagah perkasa gitew..

PutRee SeJiNjaNg said...

erm rasanya meow hensem lagi kot..hehhehe...tapi kuda romantik arr..hehehhe

LotsOfLove-Pearls said...

haha..
best jek soalan nie..

paling encem eh..?

Mmm..

encem jek ke..?

cute tak leh..?
hehe..
yg cute mcm rabbit...

yang encem en rimau kut..
hehe..

Dee said...

sama ngan u kot..kuda..hihihi..tiba2 teringat naik kuda kt fraser hill..

mrs.ecam said...

hewan pling encem...ape yerk...blk kang aku tnya ank aku ek...bdk2 ni kretip sket nk pk...mak budak ni otak die dh tepu lah..hekhek

Sidratul Muntaha said...

humming bird ler hensem..
hihihh.

edda(",) said...

btol2!! kuda hensemmmm... hehe