Status

TQ coz sudi menjengah blog ni..

Aktiviti blogwalking tergendala sikit...Aktiviti blogwalking akan saya jalankan secara habis-habisan bila weeken jer..tunggu kedatangan saya tau...thanx korang...


Monday, July 12, 2010

Darissa sudah 3 bulan...

Sebenarnya Sabtu ari tu Darissa 3 bulan..Nak update weeken mcm males jer kan ditambah pula broadband yang macam siput sedut..Up date masa ofis hour yang syok..ngular orang kata..hahahahaha.

Amboi kan...setiap bulan ada je miles stone si Darissa feeling-feeling anak baru satu padahal dah masuk dua anak dah...Yelah yang masa anak no 1 saya tak da blog.

Pic Darissa masa umur 3 bulan genap

Konon-konon nak meniaraplah tapi statik jer dia kat situ. Bontot dia berat kot...Ni mesti macam bang dia lambat meniarap..Tapi apa-apa pun yang penting Darissa sihat-sihat belaka. Jumaat ni baru ada check up untuk 3 bulan. Tak sabar nak tau berat dia.

Itu sajer.

Terima Kasih Kerana Sudi Membaca. Ketemu lagi BYE. TQ

Psst ari ni macam pelik sikit sebab satu hari dua entry..







13 comments:

sI tEDI said...

sekejap je rasanyakan hanim.
Semoga Darissa membesar dgn sihat!
InsyaAllah!

atty's said...

betui tu takpe darissa lambat sikit meniarap .yang penting sehat..

POSH76 said...

alala makin lama makin tomei laaa...geram tngk hehe

[z@ck] said...

sis..semangatnya badan dia..
=)

IxoR@ said...

makin tomeeyyy darissa....

uishhh... ni klu sy dukung ni mau lenguh....


:)

edda(",) said...

darissa sngat comel.. ni tak sbr nak kawin n ader anak nii..hehehehehe...

kumichan said...

comel nya Darissa...cute macam mama nya...hehehe

Redbloodsnow said...

x terase dh 3 bulan kan rissa nih kan anim. x lame lg jd anak dara ler beliau :)

norhaizan said...

wah..cptnye masa berlalu..darisa pun dh 3bln...baru je rasanya tgk kak hanim mengandungkan dia dulu...hihi..
comey ar darisa..gerammnyerr..

Drama Mama said...

cepatnya dah 3 bulan! takpa darissa slow and steady. nanti kejap ja dah berjalan mommy kena start adegan kejar mengejar balik. hahahhaa

http://twinkywinkystars.blogspot.com

nieda said...

jap lagi meniarap la darissa tu...dah ada tanda2 nk meniarap tu

eis said...

cepatnya masa berlari..hehe. darissa drumstik nak kena gigit!

Stilla said...

wah dah 3 bulan...hehhehe..tak lame lagi dah jadi nak dara lah si darissa comel ni..=)