Status

TQ coz sudi menjengah blog ni..

Aktiviti blogwalking tergendala sikit...Aktiviti blogwalking akan saya jalankan secara habis-habisan bila weeken jer..tunggu kedatangan saya tau...thanx korang...


Sunday, July 18, 2010

Darissa 3 month checkup

Ari Jumaar bawak Darissa pegi cucuk untuk 3 bulan. Pegi klinik yang dulu saya biasa buat monthly check up masa pregnant dulu. Tapi doc yang biasa tu takdelah plak. Silap kami sebab tak call dulu. Takpelah nak cucuk jer pun. Kat mana-mana pun sama kan.

Berat :5.9kg
Tinggi : 59.5cm

Berat dia naik 800gram compare masa 2 bulan hari tu.



Di baringkan. Bersiap sedia nak kene cucuk.
Kene cucuk akhirnya. Lepas abis cucuk baru nangis.

Itu sajer..

Terima Kasih Kerana Sudi Membaca. Ketemu lagi BYE. TQ




11 comments:

Ain said...

makin beso makin terserlah kechumellannya....

kalau dekat, ain shoot gambar darwisha banyak2....

boleh tahan jugak naik timbangnya nim...

berkat susu ibu nie...hehehe

eis said...

wah..good girl!
sape snap gambar?

nieda said...

good girl darissa..nieda cuak giler kalau bawa anak p cucuk..kesian..hehe

Eri-chan said...

tak nangess ekk..??wah hebatlaa

☆ lieya latif ☆ said...

ye ke hanim, anak dare ni dah abis cucuk baru nangis.....good gurl laaaa....pandai darissa heheheeh....

Sham Ummi Echa said...

rajinnya siap snap pic lg masa nk cucuk tu eh.. saya kalo bwk anak g injection mula la cam gelabah jer.. biasa la mak over kan.. padahal echa masa cucuk dlu x penah pon nangis..hehehe

atty's said...

kira tahan sakit lah darissa..nie .abis cucuk baru nangis.

Azmiezas said...

lepas kena cucuk, Darissa demam tak??..

Softtouch [Hanim] said...

ain: tulah ain kalu dekat sy amik ain jd personal photographer..wah..

eis: abah dia snap pakai hp je eis..kluar camera kang org kata beria plak..he he he

nieda:tulah nieda..mmg cuak..mula2 muza xnk pgang tp last doc suh pgg jgk dia

eri chan:lepas cucuk br nangis

lieya latif:haah lepas cucuk br nangis. TErkejut kot

sham: beria sbb lepas ni xtau ade anak lg ke tak. Mula2 segan jgk tp sorok2 amik pic

atty: tahan lah jgk kot..mgkin lepas dah cucuk br terasa sakitnya

Azmiezass. Esknya baru demam..balik tu terus bg ubat..

Redbloodsnow said...

alololo..cian die kene cocok. xpw eissa syg. utk kebaikkan :)

Stilla said...

ala...la..la...sian baby rissa kena cucok...comel sangat baby akak ni lah...