Status

TQ coz sudi menjengah blog ni..

Aktiviti blogwalking tergendala sikit...Aktiviti blogwalking akan saya jalankan secara habis-habisan bila weeken jer..tunggu kedatangan saya tau...thanx korang...


Friday, July 30, 2010

Danish Di KL Tower

N3 ni nak share sikit gambar-gambar Danish di KL Tower.

Dalam bas. Apasal sayang senyum kelat tu.. Lain macam plak senyum Danish ni. Kat pipi kiri tu ada tanda kene gigit nyamuk. Kulit dia sensetip tu sampai jadi macam tu. Dah macam jerawat batu dahh.

Baru sampai KL Tower. Beratur ! Beratur!

Beratur lagi. Untuk naik lif plak.

Pandangan KL dari atas.

Dalam KL Tower

Merenyut-renyut budak-budak. Tabik spring kat cikgu-cikgu tadika ni sebab sabar dalam menjaga anak0anak murid dorang. 3 cikgu, 2 mak-mak yang ikut n anak murid tak pasti berapa.


Berenti untuk makan jap. Tengok dorang ni saya rasa macam kesian plak. Mana-mana mak yang tak ikut tu terpaksalah layan diri sendiri. Sedih. Tapi time-time macam nilah dorang nak blaja berdikari kan..


Gambar 3 kat atas ni saya tak tau dorang kat mana. Entah. Tak sempat nak tanya cikgu dia.

Itu sajer. Tak banyak sangat cikgu dia snap. Yelah cikgunya kan sibuk-sibuk nak jaga anak2 muridnya tu. Saya faham. Apa-apa pun terima kasihlah cikgu tolong snap kan.

Terima Kasih Kerana Sudi Membaca. Ketemu lagi BYE. TQ




16 comments:

☆ lieya latif ☆ said...

ramai jugak student2 kat situ kan hanim.....serba serbi oren hah heheeheheh....

ni yg untung kalo bagi cikgu pgg kamera, dpt tgk trip anak kite tu....lieya dulu siap ajar cikgu camne nak rekod video hahahaah...over tul maknye ni heheheeheh....

POSH76 said...

bess yer pi rombongan...takper sis comei cam mama dia hehe

Cik Wanie said...

mesti blk smlm dia dok bercerita saja kan,
hihihihi,
tapi mmg best lah tgk diorg g menara Kuala Lumpur,
happy jer budak2 tue...

biarpun senyum kelat,
tapi still cute:)

nieda said...

ramai juga yg join...mlm tadi ,mesti danish x habis cerita lagi..mlm ni kita sambung lagi yer danish..hehe

Sidratul Muntaha said...

happy jer tgk bebudak.
danish pun mesti happy giler kan.
tpi naper sume gmbo dia asyik senyum sepesen jer?

mrs.ecam said...

uish banyak la ni gambonyer....hihihihi

PutRee SeJiNjaNg said...

wah best nye yunk...sonok arr danish dapat pegi KL Tower tu kan..=)

Sham Ummi Echa said...

ramai jugak rombongan sekolah danish ni yer..

harus la x ckp seminggu danish brcerita psl lawatan dia tu nnti.. bdk2 ni kan sonok kalo dpt jalan2 ngan kawan2 dia sndiri tanpa mak pak dia ikut

makdara TERDIVA said...

danish dah pegi..auntie gak yg tak penah sampai2 lagi..uhuk uhuk!

Dee said...

dee lak x smpi hati nk kirim kt cikgu kamera..sure pyalah dia busy giler..hahaha..bagus cikgu danish nih..ada gak dia amik gambar ye..danish pun mesti seronok..

atty's said...

betui ckp hanim.merenyut..budak2..tabik spring kt cikgu..

tp tu lah kan ..mmg sian ..kalo kita x dpt join ..tp kalo kita join .diaorg mana lak nak lekat ngn kta..dok ngn kawan2..tkpe..ajar berdikari..

acik jeles ar ngn danish ...kecik dah sampai kl tower..acik ni dah tua..tak sampai2 lagi

Azmiezas said...

kenape muka Danish mcm tak best jer tu??..

ingat mama n Adik ye??..kesiannn..

Eri-chan said...

ooo ramainye....ada tak yg nangis neh....

J.M.R said...

comei2 blaka naik kl tower nih..

[z@ck] said...

colour baju terang bukan main..dari jauh dah nampak.senang cikgu nak cam siapa yang lari pergi tempat lain sebab oren flourescent..hehehe

Ain said...

ramainya kengkawan danish yang join yer...

budak2 bila mak ayah takde pandai jer bawak diri, tapi kalau kita ada macam2 kerenah dorang nie....