Status

TQ coz sudi menjengah blog ni..

Aktiviti blogwalking tergendala sikit...Aktiviti blogwalking akan saya jalankan secara habis-habisan bila weeken jer..tunggu kedatangan saya tau...thanx korang...


Wednesday, July 14, 2010

Cerita Ahad Hari Tu

Mak, abah n nenek saya kan tido umah saya dari Rabu lepas n Ahad plan nak balik gombak sebab nak hantar mak n nenek saya balik. Abah saya takde sebab Sabtu tu abah dah balik sebab surau abah ada sambutan isra' mikraj (sambutan ker?). Patutnya mak pun balik Sabtu tapi disebabkan Sabtu taska cuti terpaksalah minta tolong mak jaga Darissa. Ye! saya kene keje ari Sabtu. Kesian kan? Nak harap asben saya tak percaya kat dia. Kang tunggang langgang Darissa di buatnya..wakakakka

Sebelum psgi, snap pic Darissa ngan nyang dia. Ngan nenek takde plak, mcm manalah boleh lupa...

Pegi Jusco Wangsa Maju untuk lunch. Mak saya suka sangat nasi ayam kat food court sana. Singgah Starbucks jap Danish nak air yang ade ice cream katanya (Ice blended).

Kalu di food court sini saya akan makan sizzling yee mee. Tak bape sedap macam zaman saya sekolah dulu-dulu. Yang lain makan nasi ayam. Danish makan ayam jer. Pic tu jer yang sempat snap sebab tangah berlumba-lumba makan sebab nak kejarkan Darissa tu. Rase macam makan dengan satu nafas jer rasenya..Fuhhh!!!

Last pic di Gombak. Ketiga-tiga kesayangan saya. Nampak kurus benor asben saya. Ni baru anak dua kang anak dah masuk empat, lima mau melengkung jadi badan dia..wakakakaka

Itu sajer.
Terima Kasih Kerana sudi membaca. TQ




9 comments:

eis said...

macam tengah manja2 dgn abg je anak2 hanim padahal abah diorang hehe. samalah, hasben eis pun kurus..ntah bila nak berisi sikit :)

nieda said...

mmg kurus cik abe muza..cik abe nida makin kembung..hahaha...

sama kes mcm nida, x harap husband jaga anak...silap2 anak yg jaga daddy dia balik..haha

atty's said...

geram je tgk darissa..montok..

Sham Ummi Echa said...

sy pon x prcaya hubby jg echa masa dia kecik.. tp dah besar skang nih salu je tinggalkan dia ngan abah dia.. hahahaha

Dee said...

darissa bam2..lenkali sabtu antar umah auntie dee ye..leh gomol2..hehehe..

syukur hubby dee bole jaga baby walau umur sehari pun..dh biasa..hehehe..

☆ lieya latif ☆ said...

lieya pun suke sizzling yee mee ni hanim....selalu mintak mushroom lebih2 hak hak hak

alahai comelnye darissa....montok sungguh!

mmg tak seronok kalo kene keje ari sabtu kan hanim, tapi nak buat camne...nak taknak kene keje jugak...

[z@ck] said...

patut transfer sikit berat badan sis kasi kat hubby..hehehe..letih menjaga anak kot. =P

Ain said...

hubby ain pulak gemuks...

nak jer mintak lemak dia sikit...

hahaha....

cian darissa kena tinggal....

Stilla said...

comel nye darissa..geram nak cubit pipi dia...hehhe