Status

TQ coz sudi menjengah blog ni..

Aktiviti blogwalking tergendala sikit...Aktiviti blogwalking akan saya jalankan secara habis-habisan bila weeken jer..tunggu kedatangan saya tau...thanx korang...


Friday, July 16, 2010

Burger McD Baru -GCB

Semalam kan saya nak lunch burger McD baru. Saya pegi dua orang je. Aniza namanya. Ofismate saya. Ajak yang lain masing-masing tak nak. Jaga badanlah tu...Layan pic yer.

Burger tu telak dalam kotak Nama burgernya GCB-Grilled Chicken Burger kot. Daging nya di grilled kan.

Bentuk berger itu. Panjang macam prosperity burger tu.

Isi dalamnya. Diselaputi sayur-sayur yang segar n black pepper mayonis yang masam lagi berkrim...perghhhhhh mantop!

Ni lah Aniza. Single n available gitu.

Ni saya married n sah-sah not available :)

Secara kesimpulannya, burger dia boleh tahan sedap. Bila kita makan tu rasa macam ayam bakar yelah namanya pun di grilled kan. Tapi saya lebih suka Spicy Chicken Mc Deluxe. So pada peminat-peminat Mc D sila cuba. Limited Time Only!

Terima Kasih Kerana Sudi Membaca. Ketemu lagi BYE. TQ




20 comments:

Cik Wanie said...

akk,
burger tue daging atau ayam,
kalau ayam bolelah mkn,
tapi kalau daging,
x dptla nak rasa,
huk huk huk

masam2 yg best tue:)

zack_blossom said...

akak...taste kte same...sy pun ske spicy chicken mc deluxe...sedap kan...

ok..balik ni sy cube...

.::WaNiE::. said...

weeeee tak tau punn

eis said...

semalam tgk (seimbas lalu je) iklan kat tv. tertanya2 gak GCB tu apa hehe. sedapnya tengok! sy suka mayo!

Dee said...

lps ni kena terjah mcD lah jawabnya..

sI tEDI said...

amboI!
baru kite sebut2 ari tu dgn kawan.
hanim dah ngap dulu!!

SyuQ said...

uikhh. lazat. tp x boleh lg ni... kena diet... ujung minggu br boley try ;-)

☆ lieya latif ☆ said...

ramai ckp sedap ni hanim...lieya tak try pun lagi...dah 2-3 blog lieya bace cite pasal ni...terliur lak...weekend ni cari ar....tak punkang lunch kalo rajin pi alamanda ar cari burger ni heheheeheheh

kumichan said...

hahah semua terliur... sy pun rasa macam nak makan GCB lagi hari ni...

mrs.ecam said...

ntahla aku pong x tau de bege br mc d...x de iklan pong...heeeeeee

POSH76 said...

tadi ada nampak kat MCD tapi tak beli...nampak u makan cam sodap jer hehe

nieda said...

smlm tgk blog muza ada citer psl burger ni..nieda ckp kt husband nak pekena mc d ni..dia ckp asyik tgk blog org promo mkn semuanya nak..wakakaka..weekend ni boleh try

Softtouch [Hanim] said...

wanie: ayam wanie

zack: cayalah taste sama..Sila cube berger ni sedap tau.

wanie:skrg dah tau kan bolehlah cube

eis:mmg sedap..mayonis tu kalu lg byk lg sedapkan..

dee: Sila terjah. Limited Time katanya

Sitedi: Sape cepat dia dapat..he he he

Syuq: ala syuq bila weeken balunlah ape sajer..he he he

Lieya: boleh tahan sedap lieya..Nnti dah cr post kat blog yer

Kumichan: Sy tgk ni pun nk lagi tp sy kene tahan nafsu ni sikit..Sekali skala bolehlah

mrs ecam: Sy pun ras xde iklan..ni kwn sy yg bg tau

Posh: Sedap! Sis boleh try yer

nieda: nieda sama mcm muza..nampak ape org try kat blog kita pun nk..Blog ni tarikan dia kuat sikit..

mumyShaneQeisha said...

wah macam sedap sangat.belum lagi cuba,tengok iklan tv jer

emy@aldyst said...

sedapnyeeeeeee.....

smlm kite beli mcd dr opis
mana la tahu ada burger baru..
baru tgk smlm :p

nanti leh try...selera tgk muza makan ekeke

norhaizan said...

wah..lama dah tak berkujung mcD, ada burger baru..blh tahan sedap eh..nak g try la..
suka tgk muka kak hanim..comel..sejuk mata memandang org kata..hihi

IxoR@ said...

warrghhhhh....

teruja nya nak menerai!

;D

Redbloodsnow said...

eee..nak tryyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

:D

Stilla said...

eee dah try ekkk..nak try lah nanti..hehhehe...=)

Fara said...

jealous!rindu kat kengkwn....