Status

TQ coz sudi menjengah blog ni..

Aktiviti blogwalking tergendala sikit...Aktiviti blogwalking akan saya jalankan secara habis-habisan bila weeken jer..tunggu kedatangan saya tau...thanx korang...


Thursday, July 8, 2010

Ari ni saya half day

Hari nie saya halfday untuk jalan-jalan cari kain untuk raya. Ala, pegi Jakel je pun kat Shah Alam. Bagus tak yah nak pegi KL. Takdelah nak tempuh sangat jem tu. Saya akan pegi ngan mak saya n danish sahaja. Darissa tak ikut tinggal kat nursery. Asben tak ikut pun tapi duit dia jer yang ikut he he he he.

*Jakel Shah Alam (pic credit google, gambar ni je yang jumpa)

Sekarang bagus semua dekat ngan Sungai Buloh, ari tu nampak masa pegi Giant Kota Damansara ade Gulatis Silk House. Pun tak payah jugak pegi KL. Itu nanti2 kita pegi, InsyaAllah.



Jalan TAR (Pic kredit Owner)

Jalan TAR InsyaAllah tetap akan pegi tapi time dekat-dekat nak raya nanti. Baru rase bahang nak raya tu..Tapi satu jer masalah..Sape nak jaga Darissa nanti. Takkan nak bawak kot. Kalu pegi pun mesti weekend. Ada tak kawan-kawan yang sudi nak jaga Darissa?hi hi hi..gurau-gurau jer.

Align Center" Kalu ada untie-untie yang sudi nak jaga saya, saya janji saya akan tido jer ...tak kan notti-notti.."

Itu sajer.

Terima Kasih Kerana Sudi Membaca. Ketemu lagi BYE. TQ




18 comments:

☆ lieya latif ☆ said...

meh meh auntie lieya jage kan....abis laa gegirl gedik2 darissa dibuatnye ...ye ar dah geng ngan kakak mia n mija heheheeheh....

lieya pun sabtu ni nak buat baju melayu hubby...baju lieya, adik lieya jek buat heheeheheh...

eis said...

"asben tak ikut, duit dia je yg ikut" wahaha best, best!

atty's said...

selamat bersoping hanim ..

nieda said...

huhu semangat raya dah dtg..bln 5 hari tu balik perak ingat nak tempah baju, sekali tailor takmo terima dah..sabar jelah.minggu ni terpaksa balik johor nk minta MIL tolong jahitkan baju..hehe

SyuQ said...

nak nak nak...

sy nak jg darissa. sy janji sy akan jd nanny yg baik

he he he...

ishhh comeynye muza... klu akukan, x sggp nak tgglkan... bwk g opis. he he he

Azmiezas said...

Darissa boleh duduk ngan Auntie..auntie sudi jada Darissa..hehehe..

psst:..besok akak pun half day..

Sham Ummi Echa said...

suka ngan statement "asben x ikut, duit dia je yg ikut"...wahhh bes2.. sy pon suka jer cam2..kuakakaka

wahhh dah start shopping baju raya ke.. sy nyer x konpem lg la plak samada nk pakai kain yg bli kt bandung tu atau nk cari kain lain (cheh ada ati lg tu nk bli lain...)

sI tEDI said...

ha ha ha
duit asben yg ikut . tak menahan betul.
nak wat jugalah

duit boipren je yg ikut i g jakel.

ha ha ha

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

hohoho, slamat perabes duit la yep..
siap half day tu.. hihihi, me pon sama.
Lepas jumaat nnti, insyaAllah mau ke kuantan, carik stok wat raye sket..
mau 'sembelih' poket somi sket, lalalalal.. =)

LotsOfLove-Pearls said...

Jakel yg baru tu eh..?

sila-sila..

mesti masih dalam mood murah-murah. lebih2 lagi dah ada bahang raya..

hehehe..

Darissa nak ngn auntie tak?

hehehe...
kang nanti gua yg tido.
hehe..

Dee said...

alah..darissa tu comel..dee pun leh je jaga..tp takut darissa langsung xleh tidur..kena gomol ngan mimi n fifi..hehehe..

bestlah shopping kt jakel..duit hubby ikut sekali lak tu..awesome!!

POSH76 said...

meh I tulun jaga dia...ker dia yg jg I nanti hehe

bessnyer gi JAKEL...i ni bila la nak soping baju raya..poser nak dekat dah ni hehe

IxoR@ said...

Raya kali ni, nampaknya... sy beli baju dah siap je la..

Dah 2 tahun tak beli kain ela & tempah....

Apa tema kali ni awak?

zack_blossom said...

hikhik..ske statement "asben x ikut, duit dia je yg ikut"...besh2!!

nk..nk...sy nk jage darissa....=)

[z@ck] said...

dah cari kain raya?
huhuhuh

Drama Mama said...

bestnya dah ada kat sg. buloh ja. kat penang ni tah bila nak ada! uwaaaa! tak best tau nak sopping baju raya takdak tempat best. sob sob!

http://twinkywinkystars.blogspot.com

Drama Mama said...

bestnya dah ada kat sg. buloh ja. kat penang ni tah bila nak ada! uwaaaa! tak best tau nak sopping baju raya takdak tempat best. sob sob!

http://twinkywinkystars.blogspot.com

Redbloodsnow said...

haa...dah taw dah ape yg anim buat..hikhik. tuh yg syorganyer bace secara khatam nih..hikssss

alololo..comey nyerrr rissa tuh tido ah. pp dah lah bam bam. geram aku :P