Status

TQ coz sudi menjengah blog ni..

Aktiviti blogwalking tergendala sikit...Aktiviti blogwalking akan saya jalankan secara habis-habisan bila weeken jer..tunggu kedatangan saya tau...thanx korang...


Monday, June 7, 2010

Mencari stroller pink

Sabtu lepas pergi Jusco untuk mencari stroller pink untuk Darissa seperti pic di bawah nie...

Mula jatuh hati dengan stroller nie masa saya tengah awal2 peknen...teringin nak beli..Tapi masa tu tak confirm lagi nak dapat girl. Pendam jelah dalam hati...saya kan suka sangat ngan warna pink..comel jer masa mula2 tengok dulu...Bila Darissa keluar jer memang akan beli lah stroller nie..ala stroller biasa2 jer..bukan Mc Laren ke entah apa lagi brand yang mahal2 tu...Ni pun entah bape lama Darissa nak duk dalam stroller tu..Yang adik punya ada lagi tapi dah out of fashion katanya..he he he... (*padahal yang ni pun sama kot he he he)

Mula2 cari kat Jusco Kepong takde stok plak, minggu depan katanya baru ada. Tapi disebabkan saya dah hentak2 kaki bawaklah sang suami ke Jusco Wangsa Maju dengan harapan adalah stroller pink tu. Nak pegi OU jalam jem giler sebab masa on the way ke Kepong jalan memang dah jem.Memang sah ada stroller pink tu di JJ Wangsa Maju...hoyeh hoyeh!!!!. Baru puas hati dapat yang pink2.Car seat pink cume katil (playpen) dia je tak pink sebab beli sebelum Darissa kuar...



2 beradik masa on the way nak cari stroller pink*wink wink*



ni masa nak pegi Giant petang semalam, nak try test stroller pink..wakakakka


Darissa di stroller pink nya.....:)

P/s:Bukan menunjuk tau sebab saya beli pun yang biasa2 jer. Tak caya pegi Jusco cek regenya..lepas ni pun tak tau bila nak peknen lagi mungkin stop kot sebab dah dapat sepasang..konon2 nak abadikanlah dalam blog nie sebagai kenangan :)...


Ketemu lagi BYE. TQ

13 comments:

☆ lieya latif ☆ said...

cantik stroller ni hanim..seronok darissa dpt stroller baru, seronok lagi ibunye kan dpt ape yg diidamkan....lieya pun suke stroller nie ...comey!!

alah hanim tak rase pun hanim menunjuk2...org kate ape, tukar2 citer...mane tau ade yg berminat, dah dpt info kat mane nak pi beli...betul tak....

eynda said...

Comel darissa dlm stroller tu....tak menunjuk la Hanim...orang yg kata menunjuk adalah org yg hati tak bersih..so biar je diaorg nak kata apa pun...kita share info & share kegembiraan kita aje kan...

abang pun makin hensem dgn gaya rambut gitu :-)

Sham Ummi Echa said...

comelnya darissa dgn stroller pink nya itu

ala hanim toksah risau nk pikir org kata nk brlagak ke apa.. tp yg pasti sy x kisah pon awk tnjuk gambar brg2 yg awk beli.. tumpang seronok tgk ada la.. lg pon sy pon salu je up citer bli barang2.. mmg xde niat nk menunjuk..just nk brkongsi cerita je..sapa suka baca x suka ttp je kannnn

sI tEDI said...

wah!! cantiklah! pandai hanim pilih.

bertamba comel darissa dalam tu. hik hik hik..

eis said...

empuknya stroller darissa..mesti sedap je dia duk dlm tu kan.
sy pun sama mcm hanim, selalu excited klu nak beli brg yg diidam2kan :D

atty's said...

behave je darissa duk dalam stroller baru ..kaler pink lagi tu

[z@ck] said...

olololooo
comelnya..
=)

nieda said...

nida suka warna pink..comel sesuai utk gegirl,
muza nk sepasang jer ker?hehe

Diarihatiku1976 said...

comelnya darissa dgn stroller pink nya itu

ala hanim toksah risau nk pikir org kata nk brlagak ke apa.

Asikah Dani said...

comelnye darissa,,,tembamnye pipi..hehe

zack_blossom said...

comel2nye anak akk...ske tgk...=)

Drama Mama said...

ala comeiiiinya stroller pink. i pun mengidam nak beli benda2 pink ni. tah bila nak dapat. huhuhuhu

barang2 untuk baby girls memang sweeeettttt kannn!!!!


http://twinkywinkystars.blogspot.com

Redbloodsnow said...

WAHHH STROLLER NYER SEBIJIK CAM LAM PIC KATALOG TUH EK. BRAVOOO...NOW RISSA DAH ADE "KETE" YG CHANTEK AH..WEEWIIITTT..HEHE