Status

TQ coz sudi menjengah blog ni..

Aktiviti blogwalking tergendala sikit...Aktiviti blogwalking akan saya jalankan secara habis-habisan bila weeken jer..tunggu kedatangan saya tau...thanx korang...


Thursday, June 3, 2010

Hati Yang Kau Sakiti

Takde sape yang disakiti atau saya yg disakiti tau...cume hati Rossa yer tang telah disakiti..he he he...

Ye saya tau lagu ni lagu dah lama dah..tahun lepas kot..biasalah saya ni agak ketinggalan sikit..orang cakap sedap sedap sedap baru saya nak dengar..Saya ni jarang dengar radio lebih suka tengok tv lagi...

Sedih lagu dia..Orang kata berkisar pada cerita Rossa. Betul atau tak, saya tak pasti. Tapi bila baca lirik dia macam yer jer sebab suami dia curang kan?...Lirik dia sangat syahdu..gigih ok carik kat you tube n google lirik dia semua..Siap donload masuk lappy...ha ha ha...Melodi ni sangat sedaplah..eiii xtaulah nak terangkan macam mana..

Bila asben saya dengar saya asyiklah berulang kali dengar lagu nie mulalah kata macam2..ingat ex boypren lah tu...eiiii xkuasa mak tau...tettttt!!!!! he he he

Saje nak share ngan kawan2 saya nie...ada ke yang pernah dengar lagu nie sebelum nie?he he he





Psst..saat ini saya sangat rindukan Darissa yang berada di nursery...siap cium bantal dia berkali2...:(..Bila telefon cikgu dia kata dia elok tido jer..takde nangis2..Darissa tak ingat kat ibu ker sayang?...

Ketemu lagi BYE. TQ

11 comments:

nieda said...

lagu tu memang mendalam maksud dia..rindu Darissa yer..Insyaallah da ok kt sana..kena kuat semangat k..hehe..nida juga x kuat semangat.byk dpt interview satu pun x pegi. rasa kesian..Satu hari nanti kena kuat semangat juga..Memang nak KERJA..

POSH76 said...

me too tgh addicted dgr lagu ni....sekali sekala kasik dia jeles sikit hehehe

Ain said...

ain memang suka rossa....

banyak lagu dia best kan....

hanim mesti tak sabar tunggu pukul 5....hehehe....

sI tEDI said...

hanim,
kalau buka radio suria, lagu ti asyiklah di putarkan. dari tak pernah dgr, 3 kali dgr dah hafal. ekekekekeke

Sham Ummi Echa said...

sy pon suker sgt kt lagu nih.. lagu rossa mmg bes2..

rindu kt darissa yer.. kena tabahkan hati.. nnti da start keje payah lak.. sapa yg x rindu anak kan..

Redbloodsnow said...

lagu rossa semuanya feeling kan. menyentuh jiwa yg terdalam..hehe. pssttt dulu kan, time zaman zie lembik² pathetic lemah dlm percintaan dulu kan...lagu nih zie dok dgr ulang² pastuh melalak dlm gelap..adehh. sadis...hehe

Cik Wanie said...

Wanie mmg suka lagu2 Rossa,
especially lagu "cintai aku",
mmg menyentuh hati wanie,
huk huk huk huk...

kalau dgr lagu nie pun,
wanie akn menitis airmata ...

sedey dan penuh bermakna

atty's said...

lagu ni kalo dgr ..sayu je hati .lagi time tu sorang2

Watierman, rmanbkr said...

Darissa .....meh Tok Mama jaga...nak tak ibu? Hehehe...

layan jer lah..dok teringat anak kenapa lah gi layan lagu jiwang ...tambah emo lak nanti...cuba dengar lagu ceria...cam lagu Amy Mastura tu....ala yang Sha..na.na...tu..yang hari esok hari minggu....hari bergembira...lalalalalalalalalalalalalalalalalala...Ceria Dik!!

aleena said...

waaah da lame sy tak jejalan kat blog nie:)

lagu rossa suma boleh feeling kan..
touching lagu nie

eynda said...

Lagu feveret akak buat masa ni :-)