Status

TQ coz sudi menjengah blog ni..

Aktiviti blogwalking tergendala sikit...Aktiviti blogwalking akan saya jalankan secara habis-habisan bila weeken jer..tunggu kedatangan saya tau...thanx korang...


Friday, June 11, 2010

Darissa sudah dua bulan satu hari

Semalam sebenarnya Darissa sudah dua bulan.Alhamdulillah Darissa sihat n biarlah hendaknya Darissa berterusan sihat , cerdik n kuat ..he he he

Hari Sabtu ni saya akan bawak Darissa pegi cucuk untuk 2 bulan.Mintak2 takdelah dia demam ke ape.. Bawak pegi klinik yang masa saya peknenkan dia dulu, nak tunjukkanlah doktor itu, Dr Maslinor hasilnya..hahahahha. Yelah dulu asyik tengok bb kat screen mesin ultrasound jer kan..


  • Darissa sudah pandai berborak. Nak2 bila balik dari nursery macam banyak je dia nak cerita. Cerita abahsa dialah. Cara dia pndang kita n mulut dia tu bergerak2. Ada suara sikit2.
  • Suka sangat tengok abang Danish dia.
  • Dah pandai senyum.
  • Sudah tentunya semakin bam2.
  • Alhamdulillah tak kuat meragam setakat nie
  • Dah pandai tengok benda2 yang bergoyang. Contoh mainan dia kalu kita goyangkan, ralit jer dia tengok.
  • Kuat menyusu. Bila dia menyusu Darissa mesti akan pandang saya. Sayu jer tengok mata dia. Kadang2 sy mcm nak nangis. Macam manalah orang tergamak buang baby tu.
Itu je kot setakat ni. Ibu abah n abang danish sayang sangat Darissa. muah muah muah..

Ketemu lagi BYE. TQ





17 comments:

sI tEDI said...

gambar darissa yg bawah sekali be;ah kanan sebiji rupa abang dia.

nieda said...

comelnya Darissa..Insyaallah muza cucuk 2 bulan x demam..Darissa kuat.

Jasfyra said...

jap je dah 2 bulan kan.insyaAllah darissa xdemam sbb darissa kuat cam kakak arissa..hihi

~AmyLiana8886~ said...

comelnyer darissa..aritu dh pernah jejak blog nie..tgk danish comel giler..salam kenal jugak..

~AmyLiana8886~ said...

comelnyer darissa..aritu dh pernah jejak blog nie..tgk danish comel giler..salam kenal jugak..

atty's said...

tak lama lagi ..dapat kaki lak darrisa..comeynya nak picit2 pipi .

eis said...

comelnya..
mmg kalau boleh nak rakam je kan perkembangan anak kita :)

POSH76 said...

comei sgt...especially mata dia yg bersinar2 tu...bagus breast feed....smart darissa ni..hehe

☆ lieya latif ☆ said...

alahai...seronok tgk perkembangan darissa....tang dah pandai borak tu lieya suke...bising jek laa mulut die dokk aaa eeee uuu kan hanim....best sgt tau...hehehehe...

Nana said...

Salam kenalan,

Oooo comel sungguh!!! Mesti seronok kan time2 they all kecik camni. My babies semua dah besar dah! rindu gaks time they all baby ..

Hope you dont mind I letak your blog dalam my blog list ;D

~AmyLiana8886~ said...

naper xletak shout box..senang nk tinggal jejak..hehe..

Ain said...

makin besor makin chumell darissa nie....

teruskan b/f ya nim....

Sham Ummi Echa said...

rasa mcm kejap je dah 2bulan.. cuba kalo diri sndiri rasa cam lama je nk mengabiskan tempoh pantang tu

Drama Mama said...

comeiii mia darissa....bestkan u dah ada sepasang. ada geng untuk shopping nanti. hiks

http://twinkywinkystars.blogspot.com

Redbloodsnow said...

ALOLOLO...SEJUK MATE TGK RISSA TIDO TAW YANG :) PELUK CIUM DIE UTK ZIE EA ^_^

isin_0108 said...

geramnya tgk pipi dia....

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

ooo, br i taw tido telangkup nyenyak sket baby ekk..
hihihi, tq 4 sharing info tu..
psssttt, awak kena tag..
de masa, wat la aekkk..:p