Status

TQ coz sudi menjengah blog ni..

Aktiviti blogwalking tergendala sikit...Aktiviti blogwalking akan saya jalankan secara habis-habisan bila weeken jer..tunggu kedatangan saya tau...thanx korang...


Monday, June 28, 2010

Cenderahati dari Sueanne

Mula-mula sekali nak minta maaf pada SUE sebab baru sekarang nak publish cenderahati nie dari Sue..Souvenir ni saya dapat sempena saya masuk CONTEST yang dibuat oleh Sue.

Nilah SUE...*sorry sue amik pic tanpa kebenaran..jangan marah yer*

Walaupun tak menang tetap dapat hadiah tau..suka! suka!. Saya dapat masa saya hujung-hujung pregnant ari tu. Masa ujung bulan 3 atau awal bulan 4. Masa tu kan saya tengah weng2 sikit . Tu macam takde mood nak publish. Yelah blog saya masa tu pun macam hidup segan mati tak mau...he he he

Dihantar melalui Pos laju terus ke opis saya..Bukak-bukak tengok..banyaknya barang dalam tu..terharu tau..yelah menang saguhati jer. Agaknya yang pemenang mesti lagi gempak hadiahnya kan.

Ni macam kaca yang telah dilukis ngan cantik. Pastu ade ucapan sikit dari Sue.

Atas ni plak CD yang ada kata-kata yang sangat bermakna dari Sue. Antara kata-kata tue
" Semoga ikhwah yang terjalin selama ini akan kekal sampai bila-bila.." Sweet jer rasa..

Ada keychain yang sangat comel. Keychain dari Langkawi, dari Bukit Tinggi dan dari Lost World Petting Zoo. Sampai tiga saya dapat. Terima kasih banyak-banyak sue. Saya sangat menghargainya..

Ketemu lagi BYE. TQ




7 comments:

POSH76 said...

tahniah ni mesti rezeki baby hehe

comei2 gift tu hehe

Redbloodsnow said...

tahniah yang. yg cam kaca tuh lawa ah....

Azmiezas said...

W/pun hadiah tu kecik, tapi ingatan tu yg penting kan?...

sI tEDI said...

comel2 semuanya!

LotsOfLove-Pearls said...

Hi..
saya pun dapat coz contest hari tu..

sweet je kan..?
i likeee..

saya dah gantung keychain kat beg. beg tu memang fav saya. so, setiap kali pegi office, beg tu teman saya.
hehehe..

thanks to Sue..

Drama Mama said...

laaa so cute! selipar gitu. kalau fridge magnet confirm i nak jugakkk. hehehe

http://twinkywinkystars.blogspot.com

Diarihatiku1976 said...

hadiah tu kecik takpe, tapi ingatan tu yg penting kan?...