Status

TQ coz sudi menjengah blog ni..

Aktiviti blogwalking tergendala sikit...Aktiviti blogwalking akan saya jalankan secara habis-habisan bila weeken jer..tunggu kedatangan saya tau...thanx korang...


Tuesday, June 29, 2010

Ahad yang ringkas

Ahad hanya balik Gombak umah parents saya untuk makan tengah hari :). Nak jalan2 soping2 takde sebab Darissa batuk n selsema sikit. Jalan paling selamat tak yah pegi tempat ramai orang takut keadaan Darissa melarat. Ada anak kecik kene jaga2 sikitkan. Takpelah berkorban..he he heIngat nak amik pic penuh tapi Darissa asyiklah terkepak-kepak jer. Suh dokonglah tu...

Darissa dah siap. Pakaikan baju yang cikgu /pengasuh dia jual. 10 hinggit jer. Oklah boleh pakai untuk basahan. Amik atilah jugak sebab dia dah tolong jaga anak kita kan....

Sebelum balik Gombak singgah kedai gambar untuk Danish buat gambar ukuran passport untuk diletakkan di Report Card dia (formal sungguh ayat!). Alhamdulillah keputusan Danish baik. Alhamdulillah semua A.. Tapi ade sana sini yang kene perbaiki..

Saya & Danish dalam kete. Khas pada IXORA yang nak pic terbaru saya. Punyalah cari angle mana yang tak menampakkan saya tembam tapi TETAP tembam/mok mok.*sedih.. Sekali lagi tak per berkorban untuk anak. Dulu tembam/mok mok sebab pregnant sekarang tembam/mok mok sebab BF anak. Yelah BF anak kan tak boleh makan ubat kurus..*sedih lagi... (alasan...he he he)

Darissa dalam kete..Duk kat situ diam2 ok..

Nilah pic Danish tu. Amik yang instant punya, dapatlah 4 keping. Siap berkemeja bagai..hahahahha

Ha tengok..tang bawah hancur..selipar n suar pendek..wakakakaka

Dah letak pun kat report card dia...barulah puas hati dia. Kalu tak asyiklah tanya bila nak letak gambar dia kat situ..

Lepas tu baliklah kami ke Gombak. Pic di sana tak amik pun..Dah lama rasenya tak post pic masakan mak saya. Nanti-nanti lah...Itu sajer..Simple je kan Ahad saya.

Ketemu lagi BYE. TQ





21 comments:

nieda said...

comel anak dara muza...danish belajar rajin2 ok

Softtouch [Hanim] said...

nieda"Tq untie nieda..

POSH76 said...

comeila darissa...mummy dia pun menten kiut lagi mana ada tembam hehe..Danish pun nak enterprem gak hehe

Azmiezas said...

Amboi..tembamnya si kecik tu..kejap jer dah besar kan??..

bestnye ada baby girl..bila agaknya akak nak ada baby gurl yer!!

LotsOfLove-Pearls said...

yooo..
hehehe..

comel jek Darissa tapi mata Danish tetap menggoda.
hekhek..

comel jek jejaka itu dalam pasport pict..

*blog, loading laju. boleh lepak selalu. hehe..

Stilla said...

salam...singgah jap kat sini..

comel arr baby darissa tu..

btw dah follow ur blog..=)

Redbloodsnow said...

CEAAAA DANISH. SMART NAH DIE. BAGI MUKE INNOCENT LAK TUH...HEHE. RISSA LAK..LOLOLOLO..SIAP ADE HEADBAND BAGAI...SOOOOO CUTE NOKS! :)

IxoR@ said...

Alhamdulillah...

Lega rasa, terubat rindu tgk pic. hanim!

;D

abang danish hensem!

p/s: jom masuk lucky draw kat green park yok!

edda(",) said...

semua A?? pandainye danish...=)

Naff said...

Hanim,
Cumilnye baby darissa..he he he
dah berapa umo?

☆ lieya latif ☆ said...

alahai...comel darissa...kemain bergaun.....cute!!!

oo danish buat gambor passport yeak....sempat lagi sengih tu....cute!

IxoR@ said...

hanim, penah pakai corset tak?

http://edgwaregreenpark.blogspot.com/2010/06/pakai-corset-rasa-gatal.html

vagg© said...

now i knowwww. now i knowwwww.
tahu dahhh.
dari last week duk pk kat mana tengok muka danish nih.
rupanya muka dia sebijik (ok tak la sebijik tp iras gile ah) ngan sorang budak kat Taska tempat sy anto Afi. Nama budak tu Aiman, talkative gile.. pastu suka sgt kat Afi.
Kalo Afi dtg, sure dia sibuk ADIK AFI DTG, ADIK AFI DTG. hehee.

so anggapla budak yang saya slalu cuit time anto Afi tuh Danish hehe

zack_blossom said...

comel sgt2 darissa...
danish lak hensem boy+pandai lak tu..ske...ske...ske...=)

Ain said...

darissa makin bam bam....

bijaknya danish hanim, danish ain tak leh capai lagi sume A...

Sham Ummi Echa said...

mana ada tembam/ mok2.. comel je saya tgk.. kalo sy ni lain la..fuhh ngucap tgk..kekeke

Dee said...

darissa comel..eh..gambar report card danish tu hensemlah..

sorry..lambat buat kunjungan balas..bz2..hehehe..

Cho Zila said...

salam...
cantik gaun dia sebab baby dia cute..
danish hensem dan formal gitu...
budak gituler kalau cikgu dia suruh mulaler dia nak cepat22..
gombak kat ner.. mertua pun belah gombak jalan melati...

viruspadu said...

ensem dah danish ni.

ngorat kang hehehehe

Eis said...

sempoi je tengok tmpt bergambar instant tu. danish pandailah..semua A! darissa tembam!

Cik Wanie said...

Darissa yg sgt2 comel,
geram bila tgk nie,
hurm,
mcm nak cubit2 dibuatnya...

hihihihi:)