Status

TQ coz sudi menjengah blog ni..

Aktiviti blogwalking tergendala sikit...Aktiviti blogwalking akan saya jalankan secara habis-habisan bila weeken jer..tunggu kedatangan saya tau...thanx korang...


Thursday, May 27, 2010

Terima Kasih Kak Eynda

Mula2 sekali nak ucapkan time Kasih lah Kak Eynda sebab bagi Darissa kasut yang comel lagi pink itu...Darissa suka sangat tapi ibu dia lagi suka tau....

Terharu sangat sebab kita kenal kat alam maya jer tak pernah jumpe tapi Kak Eynda sudi bagi Darissa hadiah, terharu saya...

Lagi sekali kepada Kak Eynda, saya n family ucapkan terima kasih banyak2 yer..


Bungkusan pun pink tau....Kak Eynda order online. Tengok dari nama pengirim dari Clarissa Closet..betul kan?

Nila kasut pink tu...takpe besar sikit..boleh pakai lama sikit kan...

Petang tu terus pakaikan kat Darissa..sebab tak sabar nak tunjukkan kat Kak Eynda..Ni kalu Darissa dah pandai berdiri tu lagilah elok terletak kat kaki dia..

Ketemu lagi BYE. TQ

14 comments:

sI tEDI said...

tomei kasit darissa,
macam tuannya

Ain said...

cantiknya kasut darissa....

nanti boleh la ajak mama jenjalan....

Azmiezas said...

wah..darissa dapat pressie yer..

nieda said...

bestnya dpt hadiah kasut..apatah lagi ibunya lagi seronokkan??hehe

POSH76 said...

alala kiutnyer kasut tu...hehe

eynda said...

Sama-sama kasih hehe...comelnyer Darissa pakai sedondon dgn baju pink dia tu...akak saje bagi size besar sebab macam hanim cakap la bila Darissa boleh berdiri, mesti pakai nampak cute aje...terharu sebab Darissa & ibu suka hadiah tu :-)

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

woo, beshnyer Darissa dpt kasut pinky baru.. =)

☆ lieya latif ☆ said...

cantik sangat hanim....pinky lak tuh.....murah rezeki darissa...moga sentiasa murah laa hendaknyer ....

eis said...

ada gegirl nih kena fenomena pink la mcm eis. dulu kan asyik brg boboy je hehe..

ada award utk hanim. sudi amik ye :)

eis said...

whoops! tahniah darissa dpt present :)

[z@ck] said...

ololooo
comel!

Redbloodsnow said...

ALOLOLOLO...CUTE NYERRRR KASUT RISSA AH. GERAMS TGK TAW... :)

IxoR@ said...

hello baby darissa...

sama comel mcm ibunya....

tembam yoooo.... suka tgk pipi, rasa nak geget....

;D

zack_blossom said...

comelnye darissa....mate die cantik....=)