Status

TQ coz sudi menjengah blog ni..

Aktiviti blogwalking tergendala sikit...Aktiviti blogwalking akan saya jalankan secara habis-habisan bila weeken jer..tunggu kedatangan saya tau...thanx korang...


Wednesday, May 5, 2010

Sudah boleh online dari rumah...

Salam semua..

Dengan rasminya saya memberitahu sy dah boleh online dari rumah...yahoo!!!!

Sgt teruja sbb dah lama nk minta ada internet dirumah akhirnya smalam asben sy dah beli broadband utk sy...

Untuk kawan2 semua InsyaAllah sy akan cube melawat blog anda semua setelah lama menyepi...

N saya sudah 26 hari berpantang. Pada yg kawan2 tidak tahu lagi saya sudah selamat melahirkan anak perempuan pada 10/4/2010..Namanya Nur Mia Darissa..Gambar akan di upload nnti2 yer..

P/s : Sy akan cube singgah kat blog kwn2 semua sebab ada anak kecik nie, masa sedikit tunggang langgang...jadual tido si kecik ni berubah2....n ini bermakna sy pun tunggang langgang jgk ni...masih nk myesuaikan diri ngan jadual baru..

Ketemu lagi BYE. TQ

13 comments:

Azmiezas said...

Patut la senyap sunyi jer,..tapi akak mcm dah rasa,..Hanim dah bersalin..

btw:..Congrates ye..sukanya dapat baby girl..
Nanti jgn lupa update ye..n jgn lupa makan jamu banyak2,..biar meletop nanti..hehehe..

Jasfyra said...

selamat berinternet dlm pantang..hihi
tahniah dah ada sepasang anak.sedap nama bb girl tu :)

POSH76 said...

rindu kat sis.....tahniah yer dah dpt new baby girl....nanti nak tngk gambar yer...mesti kiut cam mummy dia hehe

sI tEDI said...

welkambek hanim!! :)

Watierman, rmanbkr said...

Salam Hanim....Syukur dah selamat semuanya....horaaay..dapat sepasang yer! Tahniah!....Akak pun busy sgt2 tahap gaban!!!! mengalahkan orang dalam pantang....blog pun tak sempat update tapi dtg jenguk Hanim dulu tau!!!...Jaga pantang elok2...badan tu nak pakai lama lagi tau!...Lots of kisses for baby girl!! Muuahh!

eis said...

hai hanim. tahniah ya. mesti seronok dpt anak sepasang kan. danish suka la tu dpt adik. jgn buli adik ye danish hehehe..

☆ lieya latif ☆ said...

wah...best!! best!! selamat kembali hanim...rindu dgn komen hanim kat blog lieya tau heheeheheh

bband tu adiah sempena bersalin ke...auwwww...syok gitu...amat memahami jiwa rage isterinye yg seorg kaki blogger hik hik hik

sueanne said...

Congrates sekali lagi nim..
kencang2x update k..hehehe

nieda said...

bestnya boleh online dari rumah..mcmane berpantang?breastfeed ok?

Sham Ummi Echa said...

patut la lama menyepi rupanya da selamat brsalin.. sya dah agak dah hanim mesti dah brsalin nih..

sonoknya dpt baby girl.. da dpt sepasang.. nnt upload pic baby k.. btw sedap nama bb awak

GhOsToNe said...

beshnyew ade anak!

free font said...

congratulations ^^!
salam kenal 0_0

Redbloodsnow said...

wahh jelesnyerrr zie anim dpt on9 di umah. zieeee gak yg still x dpt...sobsobsob. area uah zie line signal sgt weak utk broadband suma brand. nk pasang streamyx lak...tiang telefon cable plak nan ado...camno tuh...sobsobsob