Status

TQ coz sudi menjengah blog ni..

Aktiviti blogwalking tergendala sikit...Aktiviti blogwalking akan saya jalankan secara habis-habisan bila weeken jer..tunggu kedatangan saya tau...thanx korang...


Sunday, May 9, 2010

Hepy Mother's Day...

Selamat Hari Ibu untuk kawan2 yang bergelar ibu, mak, mama,mummy, umi...n alhamdulillah hari ibu saya ni bertambah bermakna dengan kehadiran anak perempuan yang diidam2kan selama nie..walaupun xdpt nak celebrate kat luar (makan sedap2!) sbb dalampantang tapi itu tak jadi hal lah kan..Semoga kawan2 semua gembira di hari ibu ini...

Mak saya n anak saya, Darissa. Selamat Hari Mak, mak...

Permata hati saya, Danish & Darissa...
Ketemu lagi BYE. TQ

9 comments:

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

hepi mother's day to u too mama Danish & Darissa.. =D

Ain said...

nim, tahniah atas kelahiran darissa.....

bestkan dapat sepasang...hehehe...

selamat hari ibu jugak untuk hanim...

Azmiezas said...

Ala..tomeinya Darissa..

Happy Mother's day,..hanim..

POSH76 said...

Happy mothers day dear....

sis comeinyer ur daughter kiut cam u....hehe

i like the name

[z@ck] said...

whoaa..dah bersalin da sis!
tahniah2!!

happy mothers day sis =)

☆ lieya latif ☆ said...

HEPI MOTHER'S DAY HANIM...

tahun ni lagi bermakne laa mother's day hanim....sepasang anak celebrate same.....mmg best kan....he he he

eis said...

danish nampak happy sgt! sweet.
selamat hari ibu :)

Watierman, rmanbkr said...

Hopefully belum terlambat nak wish Selamat Hari Ibu buat Ibu Muda ni.....kan Allah dah beri sepasang tu...and you are the chosen one Dik!....Enjoy Kurniaan dari nya....!!!Moga hari2 ADIK DAN SUAMI AKAN LEBIH BERMAKNA LAGI.....aMIN!

Redbloodsnow said...

happy belated mothers day wat anim n ibu anim :)