Status

TQ coz sudi menjengah blog ni..

Aktiviti blogwalking tergendala sikit...Aktiviti blogwalking akan saya jalankan secara habis-habisan bila weeken jer..tunggu kedatangan saya tau...thanx korang...


Friday, May 21, 2010

Dapat Tag


Dah lama tak buat tag..tag yang pertama dari SIS EYNDA...tapi kene tampal award kat atas dulu....layannnn

Write 5 interesting facts about the person who gave you this award

  1. Mempunyai air muka yang sangat lembut
  2. Cantik sangat orangnya
  3. Lemah lembut
  4. Peramah orangnya
  5. Mempunya seorang anak lelaki yang hensem n seorang anak perempuan yang sangat comel

Jot down 10 interesting facts about yourself of your hobbies (saya ikut macam mana kak eynda jawab ye, xfaham maksudnya)

  1. Suka sangat baca majalah nak2 majalah hiburan..sebab suka tengok baju n makeup diornag yang cantik2 tu...
  2. Suka makan ayam sebab sedap...ha ha ha
  3. Suka warna pink
  4. Suka berinternet..:)
  5. Masih manja ngan mak walaupun dah kawin
  6. Cukuplah lima yer..yang lagi 5 tu biarlah rahsia gitu.....he he he

Pick your 10 most deserving receipients and describe them
Tag sampai disini sahaja yer..sebab saya tau kawan2 yang lain sangat bz kannnnnn?

Tag yang kedua dari SUEANNE...Ingatkan senang rupenya susah jugak nak memikir jawapannya...

Copy to your own notes...
Erase my answers...
Enter yours and tag twenty (20) people...
Use the first letter of your name to answer each of the following questions...
They have to be real...
Nothing made up...
If the person before u had the same first initial, you must use different answers...
You cannot use any words twice... and
You can't use your name for the boy / girl name question...

1. What is your name? : Guna nama glamer..Hanim
2. A four letter word : Halu
3. A boy's name : Hasan
4. A girl's name : Halimah
5. An occupation : Hairdresser
6. A colour: Hitam
7. Something you wear : High heels
8. A food : Hawaiian Pizza
9. Something found in the bathroom : Heater Water (Water Heater daaaa)
10. A place : Hawaii
11. A reason for being late : "Haiyaaa boss, sory lor, jalan jem"
2. Something u shout: HANTU!!!!
13. A movie title : Halimah Jongang The Movie (Tak lama lg adalah tu)
14. Something u drink : High Calcium Milk
15. A musical group : Hanson
16. An animal : Harimau
17. A street name : Hang Tuah Road (Jalan Hang Tuah)
18. A type of car : Hyundai

Tag ni pun berakhir disini yer...taThanx pada Kak Eynda n Sueanne sebab bg award n tag nie...

Ketemu lagi BYE. TQ

1 comment:

Redbloodsnow said...

rajin nau jwp tag..hehe