Status

TQ coz sudi menjengah blog ni..

Aktiviti blogwalking tergendala sikit...Aktiviti blogwalking akan saya jalankan secara habis-habisan bila weeken jer..tunggu kedatangan saya tau...thanx korang...


Wednesday, May 19, 2010

40 hari sudah..tinggal 4 hari lagi..horey!!!

Hari ini saya sudah 40 hari berpantang...itu bermakna lagi 4 hari sudah boleh berjimba-jimba..tp yang mana kene pantang tu saya masih kene pantanglah kan. Especially tang makan tu..Ngan somi pun masih kene pantang lagi...tetttttttttttt!!!!!

Sebenarnya sebab tak sabar nak pegi jalan2..ala bkn jalan mana pun...Nak pegi ukur soping complex. Tak sabar nak beli baju darissa yang pink2 tu. Nak beli barang2 gegirl punya.Nak lepas geram sebab sebelum ni hanya mampu tengok jer.(barang2 untuk abang danish dia tak kan dilupakan)..Nak try bawak darissa kuar. Ok ke tak..kalu dia meragam duk umah sajelah kita ye darissa...Persekitaran pun tak bape elok sekarang kan, kene hati2...

ok itu saje nak up date..Asal ado jer...thanx kawan2 yang wish tahniah sebelum ni..

Pic smalam..darissa 39 hari..Semakin bam2..ni mesti sebab ikut ibu dia ni...

Darissa ngan abang ting tongnya...

Ketemu lagi BYE. TQ

13 comments:

nieda said...

abg danish pandai syg adik..dia jeles tak Muza..mcm nieda dulu pun membilang hari jer nk hbs pantang..suka tau boleh jln2..tapi mula2 dulu bila bawa humaira jln2 meragam gak..lama2 baru ok

eynda said...

Darissa dah nampak mirip abangnyer :-)
Nanti hanim ambik award kat blog akak ye...takpe la layout kita sama pun...bukannyer hakmilik kekal akak pun kekekek....

edda(",) said...

abg darissa chomel bangat!!

☆ lieya latif ☆ said...

alahai comel...baik danish nak posing ngan adik die...yelaa hanim, dah bam2 darissa...comel sangat....

betul tu, mauu gile tgk baju2 gegirl yg cantik2....geram jek ...mcm2 pesyen ade heeheheeh....

oo menghitung ari la ni yeak hanim...maoo tak...dah bosan kan dok teperap jek....

eis said...

sy dulu pun sama, tak sabar nak habis pantang. nak makan kat restoranlah, nak jalan2lah, shopping baju gegirllah, nak pakai balik baju lamalah hiks.

darissa nak nampak mcm iras2 mama dialah.. :D

Softtouch [Hanim] said...

nieda: jeles lah jgk nieda sbb sblum ni semua org kat dia skrg ni perhatian semua dah alihkan kat adik dia..sian dia. kdg2 buat jgk perangai dia tu..haah xsbr nk jln2..

eynda: ok tq..ramai jgk ckp ikut muka abg dia

edda:tq edda

lieya: mmg bosan..tulah xsbr nk kuar..

eis:muka sy plak yer..budak2 muka beribah2 kan

POSH76 said...

Alala tomei & chubby nyer dia....cepat jer dah nak habis pantang yer....lepas ni leh hip2 horee la hehe

Watierman, rmanbkr said...

Salam Hanim...cepatnya dah 40 hari lebih erk!!! Kalau Akak dalam pantang rasa forever lamanya!!!! Nasib baik dah lama berlalu..dah hampir 12 tahun yang lalu!! sebab Reena dah nak turn 12 hehehe!

Redbloodsnow said...

HOOOYAYYYY HOOYYAAAA!!! HEHE. EEEE GERAM NAH TGK PP SI RISSA TUH AH. AKU GEGET JUGAK KARANG. CHUBBY NAHHHHHHHHHH..HEHEHE.

WAHHH SOLUTE AH KAT DANISH SBB BANI DIE BW ADIK DIE YG BARU UMUR BULAN² JE. KLO ZIE...X BANI WEHH. TAKUT PATAH RIUK KANG JADINYA..HUHU

~~ciklinn~~ said...

alalallalal tomeiinyerr baby girl.... wah semnagtt nyer darissa sekali naik sampai 2kg.. sama berat masa 30 hari haritu...

yehaaaa saya sudah lepas hehhehe.. tapi itulah takleh nak mkn apa sgtt kan.. huhuhuhu ciklinn sgt2 tingin minum ais ni..tapiii kutahan2 jua.. huhuhuh

dgn husbenn harusssssssss bercotii lagi kan kan kankan... 100 hari yer cik abang.. hehehe

sueanne said...

Hi nim...

Amboihhhh bulatnya pipi darissa tue..hahaha..cute sehhh..sangat-sangat cute..se cute abg danish..

Danish tue panggil abag erh?..bukan adik dah ye..hehehe

lieza said...

comeynya Darissa...geram lieza tgk
pipi dia yg bambam tu.

Fara said...

salam muza...alahai...comelnyer...sorie fara x sempat g tgk lg...nanti cuti sek fara jumpa muza...wesak day ke...maklum le sek...bz...pastu sek ptg & sabtu...sek aktif...sorie yek...nk start keje la ye?baik2 tau...nanti kiter jumpa...apa2 fara contact ye...