Status

TQ coz sudi menjengah blog ni..

Aktiviti blogwalking tergendala sikit...Aktiviti blogwalking akan saya jalankan secara habis-habisan bila weeken jer..tunggu kedatangan saya tau...thanx korang...


Monday, February 22, 2010

Chinese New Year Break

Masa CNY ari tu saya balik kg asben di Kuala Kangsar...Dah alang2 cuti free tu baliklah kan...Jimat annual leave..he he he

Alang2 dah balik tu boleh beli tilam bb, cadar sulam bb n bakul bb...Balik sabtu malam, balik Sg buloh ari Isnin...Balik sekejap jer sebab ari rabu adik dah sekolah kan. Tak jalan mana2 pun..Pegi pekan, pegi kenduri n balik..Cuaca sangat panas....

Ni kedai yang jual tilam n cadar sulam tu...Ringan jer tangan nak amik cadar pink tapi takut plak,,,so selamat amik ijo pekat...tak pe nanti kalu dah kuar n conform girl kita beli pink plak yer...Tilam je amik pink sebab warna tu jer yg ada. Warna lain tak cantik. Kedai ni ni di pekan Kuala Kangsar. Kat Lembah namanya...

Lepas dah beli tilam n bakul bb singgah makan cendol n laksa..
Mak mertua , adik ipar n anak buah saya..Kami baru balik kenduri sebelum ke pekan Kuale...


The Laksa..Tak sedap sbb saya bukan penggemar laksa. Diorang semua makan laksa saya tidak..

Adik n ais kacang nyer..Sibuk je nak ais krim..Tak nmpak pun org jual. So amik jelah 'ais' kacang nie..Janji ais...

Nilah Set tilam n cadarnya..Macam adik dulu pun macam ni jugak tapi warna biru..Masa adik dulu tempah kat kawan nenek saya, tapi orang tu dah meninggal so yang 2nd bb nie beli yang dah siap terus..Senang n murah!


Nilah bakulnya yang saya idam2 kan tu. Memang sebelum peknen saya dah berangan nak beli kalulah saya peknen. Lepas dah hajat saya...Alhamdulillah..Itu sajer..Sory yer kalu boring asyik cito pasal preparation bb jer..Bagilah chance kat saya yer..he he he

Itu saje. Tq sebab sudi baca...

Ketemu lagi BYE. TQ

14 comments:

nieda said...

nida suka baca pasal baby, terasa nak mengandung lagi..hehe tunggu dululah..kt kuale famous org buat laksa tapi nida x minat. suka laksa yang biasa jer.
bakul tu sangat comel ok, i like. betul cari warna yang selamat.

☆ lieya latif ☆ said...

alah...lieya tak bosan laaa hanim...suke lagi ade hik hik hik......buat penaik semangat lieya nak tambah lagi sorang nanti kih kih kih ...

sweet sangat laa bakul tu hanim....terbayang2 dah lieya budak gebus dok dlm tu heheheeheh....jangan abangnye yg jeles nak tdo dlm tu jugak la wakakakaakak...selalu jadi mcm tu...jeles punye pasal heheeheheh

Azmiezas said...

Bila baca entry Hanim, akak pulak yg teruja..seronoknya nak dapat baby..

viruspadu said...

sweet la bakul tu... mcm lembut giler

Redbloodsnow said...

lawa lah bakul tuh yang. comellll jek. sabar lak nak nengok bby girl anim baring dlm tuh...hiksss


:)

Ain said...

ain giler makan laksa, kalau laksa penang lagi la kemaruk....

Diarihatiku1976 said...

ee. bestnya... bakul tu lawo ekk.. berkenan..

smiley said...

kak...time sy baca entry akk nih..cuaca kat luar tgh pns giler...pastuh..tgk ank akk nye abc mgunung...memang menduga betul la..hehe

regards,
Triplesmiley

Alimaz-Kembara Terasing said...

salam...ziarah..tahniah nak dapat bb baru..semoga selamat semuanya...

Sham Ummi Echa said...

apa salahnya citer pasal bb.. sy x jemu pon.. tumpang hepi lg ada.. terasa plak nk tambah baby.. auwww

sueanne said...

kite pun bukan penggemar laksa sgt pun nimm..skali makan ok la..berkali2x takdela..hehehe

jaga diri n kandungan tue..tak sabar nak tgk adik danish nanti..hehehe

p/s : alang kat medical department skang ni..klu kat OnG mesti hanim leh jmpe die..hehehe

[z@ck] said...

wah..tak sabar nak tgok baby baru..hehehe..rasa macam nak masuk dalam bakul tu..tapi macam x celuih ja..isk

POSH76 said...

wah dah strat soping for baby yer....cadar tu cantik la tp me suker sgt bakul tempat baby tidur tul..me tak boringla suker sgt leh lah amik sikit2 ilmu fr experience mummy hehe

乾煎白鯧Sam said...

cool!i love it!AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,情色,日本a片,美女,成人圖片區