Status

TQ coz sudi menjengah blog ni..

Aktiviti blogwalking tergendala sikit...Aktiviti blogwalking akan saya jalankan secara habis-habisan bila weeken jer..tunggu kedatangan saya tau...thanx korang...


Friday, January 22, 2010

Birthday Danish di Taska

Birthday adik memang dah lepas bln 12 ari tu..memandangkan nak buat di Taska, kami buat bulan 1 sebab bulan 12 budak2 kat nursery tak ramai..mcm xmeriahlah kalu nak buat pun..Kan cuti sekolah..ramai parents yang tak hanta anak2 depa kat nursery tu..Pengetua dia dah fix kan tarikh pada 19 January 2010.

Ibu amik halfday untuk tengok adik celebrate ngan kawan2 dia. Atuk, nenek, nyang n tok cik pun ada jugak. Abah dia jer saya tak bagi cuti sebba kalu abah dia ada adik akan lagi mengada2..Kang orang lain yang tiup lilin tu...Nak buat kat rumah, saya tak larat lah nak berkenduri kendara bagai dengan keadaan mcm ni..so layan pic yer..

Barang2 untuk goodies bag..

dah siap pack

Majlis start kul 4 petang. Kami masuk jer taska saya sangat terharu sebab Pengetua nya buat banner (banner ker?) kat atas nie..Time Kasih cikgu!


The Cake, Pecan Butterscotch...tahun lepas dah pic Ben 10..tahun nie kita letak pic heat blast plak... (spelling blasah jer!) Kek ni suprise adik xtau rupe kek dia mcm mana...Excited sgt muka adik masa tu.. :)

Saya bawak kek, nugget, fries n karipap sajer..buah2an pihak taska sediakan..Buat minum petang..

Adik yang malu2...nyampah I tau....



Last2 kawan dia yang tiup lilin tu...ngades adik nie...


Jenuh ok saya nak 'tepis-tepis' tangan budak2 tu sebab masing2 sibuk nak calit kek tu...

Cikgu yang tolong potong kek. Pic ibu tak de pun..pening ok ramai sangat budak2 nye..penyabar sungguhlah pengasuh2 kat situ..

Atok n tok cik adik..nenek n nyang xsnap pun..xsempat..:)

Time kasihlah cikgu2 semua...suka tengok budak2 hepy walaupun ape yang saya kasi idaklah secanggih, sesedap atau segah mana pun kan...yang penting anak-anak kat situ hepy..Alhamdulillah...

Ketemu lagi BYE. TQ

16 comments:

mama uzma said...

bdk2 mmg sronok klu kita sambut birthday mereka ngan kwn2 dia...lg2 tang kek la...ditunjuk2 gambar apa yg ada kat kek tuh..hihi

POSH76 said...

i like the goodies...mintak auntie satu hehe

eis said...

wah danish baju ben 10! hpy belated bday danish. hanim, sy pun kagum dgn kesabaran pengasuh2 taska hehe..

Azmiezas said...

Anak2 mesti gumbira kan kalau kita buat party tuk diaorg....

Besarnya kek..(auntie ni tak boleh nampak kek...hantu kek tau!!..eee..

nieda said...

bestnyer danish mama buat birthday party kt taska..mesti seronok kan??hehe Humaira 4 bulan lagi nak setahun x taulah nak buat birthday party or not..hehe

Sham Ummi Echa said...

ala anim.. bdk2 ni bkn kesah pon.. dorang nmpak kek aje pon dorang da hepi abis dah.. pas2 dpt goodies bag tu lg la dorang suker kan.. yg lain dorang bkn kesah sgt pon.. yg penting bdk2 ni enjoy kannn

☆ lieya latif ☆ said...

MERIAH hanim....takpe laa danish malu2...mmg budak2 camtu..sebelom org ramai kemain lagi excited...bile dah ramai org...terus dtg rase malu heheheheeheh...tapi dlm hti hepi tuh heheheeheheh...

baik tul cikug die..siap buat banting lagi kan.....walaupun simple jek banner tu tapi cantik laaa....kire berseri majlis tu kan hanim....

comel tgk budak2 tu jakun tgk imej ben 10 tu...masing2 nak usik kan....heheheeh...wowo sedapnye kek SR tu...peberet lieya tuh!!! h he he hee h

sI tEDI said...

wah! atuk ngan nenek pun ada ye raikan besdey adik!

budak2 mmg macam tu. xcited tgk kek!

Naff said...

Wahhhhhhh seronok Danish b'day ramai2... keseronokan adalah misi utama kanak2....teringat anak buah saya yg suatu hr mamanye(kakak saya) tetiba nak buat kt kg nih semata2 nak meriahkan majlisnya..sebab sblum2 nih memang dorang sambut berempat ja...cian...siap order kek dari auntinya nih lagi huhuhuhu..

"hepi b'day Danish... moga jadi anak yg Soleh..." cumil Danish!!

sueanne said...

danish cam blur2x lak nim..kehkehkeh..cutenye dieeee...

norhaizan said...

beshnyer dapat goodie bag,,nak satu!!..hehe..tiba2 nk kembali zaman kanak2..hepi jer...nway, hepi besday to danish~~

Pink dan Biru said...

hi mama danish!
come visit our little shop
http://pinkdanbiru.blogspot.com
see ya!

eynda said...

Danish mesti seronok celebrate dgn kawan2...time tadika je la boleh buat cam ni...nanti dah sekolah rendah kena cari tempat lain...takleh celebrate dlm kelas dah...adam pun pernah celebrate kat tadika :-)

aleena said...

alololo cute kek ben10 baju pon ben10:)

semangat tol kekawan danish calit-calit kek..
kalo aleena jd danish mesti da kene marah da bebudak tue..hehe:P

::The Shopaholic Tauke:: said...

meriahnyee....

smiley said...

waaa...cantiknye kek die...ben 10..siap ade api2 lagi...nih kalo chibby tengok...mesti nagis2 minta kek tuh...hehe...

nywy....happy birthday yer...

regards,
Triplesmiley