Status

TQ coz sudi menjengah blog ni..

Aktiviti blogwalking tergendala sikit...Aktiviti blogwalking akan saya jalankan secara habis-habisan bila weeken jer..tunggu kedatangan saya tau...thanx korang...


Wednesday, December 30, 2009

A simple Celebration for Adik

Masih lagi bercerita pasal 25 Dec, birthday adik...Khamis dah pegi Sunway, 'adiah' nya ibu sakit kaki, sakit betis..lenguhnya kaki saya..Siang 25 Dec tu memang tak kuar pun. Makan tengah hari pun tapau bawak balik, nak masak memang taklah kan sebab saya dah tercedera..he he he

Tapi Tok Cik adik telah buat suprise untuk adik sebab belikan dia kek n adiah....tapi pic adiah nya tak de plak dalam camera saya nie..tak pe kot2 nanti kami beli adiah atau nenek dia bg adiah saya combinekanlah sekali yer..

Make a wish adik..... :)
Tiup sudah....

Potong kek...

Malam tu pulak bawak dia pegi SR..sebab dia cakap nak makan kek maksudnya SR lah tu..ikutkan ajer..King of the day katakan....

Ibu n adik...

Sampai sana tengok menu, bukan kek dipilihnya..eskem jugak pilihannya..belasahlah adik...orang sambut birthday ngan kek dia sambut ngan eskem. Ni je semata dia makan. Danish memang seorang yang susah makan yer kawan2...dia nak makan yang berat2 ikut mood..camnolah...eskem pun tak habis makan tau..

Konon2 tiup lilinlah tu sebab saya nyanyikan lagu birthday kat dia

Jilat jangan tak jilat...jangan buat aksi ini di public yer..

Ini ibu punya..Cordin bleu (tak tau eja) yang ala2 hangus...ha ha ha dimakan bersama....

butter rice..saya kene makan nasi yer kalu tak konpom masuk angin perut..sampai sentak jugaklah perut saya nie sebab kenyang sangat...

ni abah punya...grilled chicken mushroom yang nasinya ciput jer...he he he

Kami amik air nie ..ice lemon tea..

Itu saje untuk adik di 25 Dec...Plan ingat tahun nie nak buat birthday kat umah yang kami baru pindah nie tapi dah saya peknen macam manalah nak berkenduri kendara kan..paham2 jelah .. Nampaknya sekali lagi tahun nie celebrate di Taska adik sajer. Itu pun kene tunggu bukak sekolah sebab baru budak2 kat taska tu ramai..bak kata orang putih...the more the merrier....It sajer.

Tq pada untie2 yang wish birthday pada danish yer..muahs. Semoga untie2 semua di rahmati Allah....
Ketemu lagi BYE. TQ

29 comments:

[z@ck] said...

besaq nya kek..
makan sorang ja ka..
hehehe

POSH76 said...

happening tul birthday budak tomei sorang ni...layan jelah bday boy tu hehe

sedapnyer makan kat SR...hehe

Redbloodsnow said...

whoaaa..best giler date buffday danish kan. seluruh dunia celebrate secara x langsung..hikhik

happy blated buffday danish yg ensem :)

Azmiezas said...

Happy belated besday ya adik..semoga jadi anak yg soleh n selalu doakan kedua ibu-bapa ya....ikhlas fr auntie azmiezas..

☆ lieya latif ☆ said...

king of the day katenye yeak hanim...kena laa ikutkan die yeak heeheheheeheh.....takpe laa....sempena besdei kan

kemain hepi sengih dpt tiup lilin...budak2 ni kalo bagi kek sebijik mmg cukup hepi dah time besdie dieorg....

lieya pun cam hanim...kat taska tu wajib sambut....ngan kawan2 dieorg kan....mmg seronok kawan2 dieoerg nanti

Diarihatiku1976 said...

best dapat makan kek... yummmm yummm yummm

HaSue said...

Hepi belated besday utk anak teruna hanim nih..lama x tgk gambar hanim terbaru..
semoga sihat selalu yer..jaga makan tau

selamat tahun baru 2010 utk hanim sekeluarga :)

sI tEDI said...

happy belated birthday tok danish .

tok hanim, jaga diri lek loK!

Naff said...

Hai hanim...
lama tak singgah..
best eh..adik da besar..dah tu celebrate b'day dgn kek yg sodapp..
memang best la mama n abah dia..he he he

eynda said...

Besarnyer kek adik hehe...mesti dia hepi dapat layanan 5 bintang masa besday :-)

~~ciklinn~~ said...

hepi belated besday adikk...

adoiii ciklinn tak tahan tol tgok eskrimm tu... mintakk sikit leh...

Softtouch [Hanim] said...

zack : xlah..bg kat taska sikit lah kak zack..he he he

posh: ala sis kami yg sedap adik tu biasa2 je sbb mkn aiskrim je kan..he he he

zie : tq zie

azmiezas : tq untie

lieya: haah budak2 kat taska mmg hepy..suka sy tgk

diarihatiku : kek sedaplah tuk bdk2 yg tua2 nie jer kureng..he he he

ha sue : tq sue..

si tedi : tq tedi

naff : tq naff

eynda : kek tu pun dia jamah sikit jer..tp bdk2 tgk kek je dah excited, mkn nya sikit jer

ciklin : dah abislah ciklin...sowi...

Asu said...

Nak skit kek dgn aiskrim..hehe..best nye besday boy..mcm2 dpt..

eis said...

wah Danish birthday siap bagi cuti umum lagi hehe. happy birthday untuk Danish.. (dah byk miss cerita Hanim)

♥♥syahadah♥♥ said...

happy birthday danish....
saya tahun ni pun celebrate simple miple saja..mmg tak mng tangan la tahun ni..bz:P

Mama-Danish & Sarah said...

sedapnya eskrem danish, buat achik ain terliur tau...

selamat tahun baru nim...

Watierman said...

Happy Belated Birthday...bukan untuk Adik lagi dah...to Abang to-be....!!!Kan dah kena bersedia awal2...nanti tersyasul susah pulak!!

Moga Tahun Baru yang bakal tiba membawa segala keberkatan dalam kehidupan kita semua....Amin!

atty's said...

kan main lagi birthday boy ..mesti happy tu..

arnamee said...

salam:)

alolo, tomeynyer adik, suke eskem;p, happy belated bday,untuk si cmel;p

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

bestnye...

GhOsToNe said...

chomel gilew adik!!!

sueanne said...

kek tue lagi besar tue dari adik..heheh

Sasha said...

wah! jd raja sehari adik Danish yer... hehe... enjoy the last time sbg anak tunggal... sedapnya makan!

norhaizan said...

hepi belated besday to danish..anak kak hamim ikot wajah kak hamim..baru la 'sejuk' org tua tua kata bila anak lelaki ikot muka maknya..nway, anak dan mak mmg sweet sgt..

☆ lieya latif ☆ said...

lamenye hanim tak update blog...selalunye ade jugak dlm seminggu.....okey tak.....take care ok

neezareef said...

semoga danish jd anak yg baik..blajo rajin2

JMR said...

happy besday dik!!..tuan kecik je, tp eskem sundae tu cam besar jer..:-p..

be a gud boy ya

IxoR@ said...

birthday celebration lagi ye....

aiskrim tu nampak...ermm.. nyummy!

乾煎白鯧Sam said...

That's actually really cool!AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,做愛,成人遊戲,免費成人影片,成人光碟