Status

TQ coz sudi menjengah blog ni..

Aktiviti blogwalking tergendala sikit...Aktiviti blogwalking akan saya jalankan secara habis-habisan bila weeken jer..tunggu kedatangan saya tau...thanx korang...


Thursday, December 17, 2009

15 December yang simple n hepy

Firstly saya nak ucapkan bebanyak terima kasih pada kawan2 tak kiralah sama ada kawan lama atau yang baru especially kawan2 yang saya kenal melalui alam siber nie..ayat skema sungguh..ada yang wish melaui blog n ada yang wish melalui FB..n ada yang jugak wish memalui sms..rase terharu sangat..Terima kasih kawan2..

Lepas tu ada kawan blog yang buat n3 khas kat blog mereka iaitu ZIE & WANIE...Time Kasih banyak2.


**WANIE**

Malam tu takde celebrate sangat2..Beli makanan bawak balik umah. Saya apa pun nak makan nasi tau. Hantu nasi sekarang..he he he..Hadiah?mcm biasa mesti postponed punya mcm tahun lepas....takpelah yang penting sekarang nak menghadap birthday adik n bb yang dalam perut nie. Ibu dia no hal punyalah.... Lagipun kami masih mengejar budget sebab baru je pindah rumah baru tahun nie..he he he

Sebelum kuar gambar dulu yer..lebar nya senyum adik...Pegi Dominos kat Sri Damansara nak peli pizza. Baru je bukak dalam minggu lepas kot...beli bawak balik sajer sebab nak beli makanan lain.

Saya yang lebar di Dominos...:)


Nilah pizza nya. Beli regular jer, meat mania..tak abis pun pizza nie.Bawak makan ke esoknya. Asben saya tak jamah pun pizza nie. Dia mesti cari nasi.

Singgan SR plak beli kek ni. Pecan butter scotch. Beli se slice sajork..Saya jamah sikit n adik yang makan banyak pun tak abis jugak.

Nasi goreng biasa asben punya. Pedas gler..sedap!

Nasi goreng daging ibu punya. Sedap sangat!. Yang ni of courselah abis kan..ha ha ha. Semua makanan makan di rumah.Macam manalah nak makan kat satu tempat. Saya punya tekak lain2 nak rase. Itu saje. Simple kan?Bersyukur di atas rezeki yang diberikan olehNYA...

Ketemu lagi BYE. TQ

14 comments:

aj-saudagar-butik-cintaaliahgallery said...

hakak..........hapy belated beasday!!!
AJ bz tahap cipan katenyer.....huhuhuhu
Muahhhhhhhhhhhhhhh'

sI tEDI said...

amboi.. makan pizza ek??

x pernah masuk dominos.. :)

☆ lieya latif ☆ said...

alhamdulillah...tu pun dah okey hanim....meriah ke grand ke tak penting, yg penting hari yg bermakne disambut ngan org2 tersayang...tu pun dah cukup buat kite hepi kan....

hubby lieya suke tul makan nasi goreng daging.....kalo gi mkn sure order nasi goreng daging..

POSH76 said...

alahai sis sori dah lama tak masuk sini...almaklumlah opis blog tenet huhu

makin berseri2 mummy ni yer

hepi belated birthday yer sis moga dapat baby girl yg cute cam sis gak

neezareef said...

hehe..tegelak baca intro hanim tau...

Mama-Danish & Sarah said...

kalau ain, satu slice kek tu padan sarah ngan danish jer la...

mama kempunan jawabnya....huhuhu...

Redbloodsnow said...

adehh..malu ler plak zie tgk pic ado dlm entry..hikss. same² yang :)

wahhh..kek SR tuee for buffday. zie lak x pnah dpt mane² cake for my buffday taw....sadis weh..hahaha

happy buffday to u once again eh cyg ^_^

cik EPAL said...

kek secret recipe tu best :)

Sasha said...

Hepinya dia dpt makan sedap2!... nak sikit kek tu... ada lg tak?

AYU IDRIS said...

Ahha..ada jgk gambar Hanim! Ok aje akak tgk, takdelah membesar bagai johan! Klu besar time ni pun dimaafkan sbb bawak budak kat dalam...
Besar ke kecik, yg penting ada org tersyg sama2 sambut besday kita...tak gitu?

eynda said...

Lapar pulak tengok gambar makanan malam2 nih :-p

Cik Wanie said...

u are most welcome akk,
ala ucapan biasa2 saja tanda ingatan,
hihihi..

appaun take care alwaz ok:)

muahxxx

zuwairiaiman said...

banyak nye makanan.. tetibe rasa lapar

IxoR@ said...

Hanim,

Maaf agak lewat nak wish...Happy Belated Birthday...

Semoga apa yg dicita, diidam...akan tercapai... amin.

:)