Status

TQ coz sudi menjengah blog ni..

Aktiviti blogwalking tergendala sikit...Aktiviti blogwalking akan saya jalankan secara habis-habisan bila weeken jer..tunggu kedatangan saya tau...thanx korang...


Friday, November 13, 2009

Tengok tak...

Mula2 nak cakap tengok tak Cite "Choti Bahu"?..Cite ni cite hindustan bersiri...disiarkan di Chanel Zee 108...Isnin- Jumaat jam 6.30 - 7.00 ptg...Sape2 pernah tengok tak?

Sejak2 ni memang saya suka sangat layan hindustan. Sebelum nie memang saya antilah hindustan. Nak2 part nyanyi2, tukar2 baju n bergolek2 tu..benci sungguh tau dulu..

Cite Choti Bahu nilah saya dok layan sekarang kdg2 sampai bergaduh ngan adik rebut remote. TV lagi satu rosak kalu tak memang aman lah kan tengok tv yang tu. Tapi saya tak tengok dari mula lah..tengok dari pertengahan...Hindustan ni tak de nyanyi2 golek2 pun cume dia cerita pasal kekeluargaan n cinta2 lah..dia punya hero..fulamak!!!! ensem putih plak tu kalah Shah Rukh Khan tau..heroin dia plak cantik2 n putih melepak kalah Aishwarya Rai..Memang layanlah cite tu..Cube try tengok yer kawan2 sure melekat punya..

Nilah hero n heroinnya...sumpah memang saya tak kenal langsung..

Asben pun dok pelik saya suka tengok hindustan sekarang..Pantang remote kat tangan harus tukar hindustan..Kenan kat baby tang hindung mancung tak pe janganlah kenan tang bulu2...he he he..
Ni lagi...

Sinopsis nya

Shastriji and Devki in Brindawan have two daughters Radhika (who is adopted) and Vishakha. Radhika, is unselfish and dutiful. On the other hand is Vishakha who wants to be an actress and aspires to make big in Bollywood. She is headstrong and selfish. Vishakha and Radhika share a great bond.

The Purohits, who are from Delhi but have their ancestral house in Brindawan, have two sons, Vivek and Dev. The Purohits have huge expectations from their younger son, Dev who falls for Radhika. But destiny has something else in store and he gets married to Vishakha. The story takes a massive turn when Radhika enters Dev's house.

Ketemu lagi BYE. TQ

22 comments:

Watierman said...

Ya Allah..Hanim apa dah jadi...??? Adik ipar dulu masa dia ngandung minat citer Tamil...Alhamdulillah baby dia cam muka dia suami isteri jugak!!!

Softtouch [Hanim] said...

watierman : ye ker..nasib baik..kang ade yg xngaku anak plak...:)

nieda said...

wah layan hindustan..gara2 pembawakan budak kot..

eis said...

"kenan tang bulu2" <--kelakar hehe.
klu hanim pegnen tgk cerita hindustan, sy lak cerita korea. main tengah malam kat cenel 303 pun sanggup tunggu hihi..

Softtouch [Hanim] said...

nieda : haah kot nieda..he he he

eis : patutlah eis..anak2 eis ala2 chinese look..comel

sI tEDI said...

hanim : nanti baby iras2 pelakon hindustan.. ekekekek

PinQib said...

dulu suko sanjivani.

☆ lieya latif ☆ said...

hihihi....tetibe suke tgk citer tamil ye hanim...takpe, layan jek...takde laa kenan2...insyallah....

lieya tak suke sebab kalo tgk sure pening, tapi jgn tak tau...hubbylieya mmg peminat citer2 tamil....tapi tak minat2 lieya pun, kadang2 tertengok....terus tgk sampai abis sbb best jugak layan citer tamil nieh...hihihi

Azmiezas said...

Tak lama lagi..baby Hanim mesti kenan kat kulit n hidung Hindustan..lawa..nak2 pulak baby girl..InsyaAllah...

aleena said...

hikhik..bla da mula layan cita bersiri nie mula susah nak resist kn..

syahadah said...

saya mmg tak suka industan..tp hanim adakah pembawakan budak? yo yo tak tahu...nanti kenan plak.kenan idung ook lagik..hihihihi

Asu said...

wahhh mesti anak hensem or cantik macam hrithik roshan or madhuri ni..amin...

Asu said...

wahhh mesti anak hensem or cantik macam hrithik roshan or madhuri ni..amin...

[z@ck] said...

wow..
anak yg bakal lahir nnt ntah2 idung mncung pe..

hehehe

Sasha said...

Cantiklah baby yg bakal kuar nnti... ibunya pun dah ala2 hindustan... tmbh kenan hindustan... fulamak...sure cun melecun baby tu nti

Sham Ummi Echa said...

ni citer tamil ke hindi? skang ni jarang giler tgk citer hindi.. tp sesekali tgk mmg layan betul..igt dlu masa skolah dok kt hostel ..siap berebut2 ngan bdk india lg..yg melayu nk tgk citer hindi...yg bdk india sibuk nk tgk citer tamil...tp mestila kitorang yg menang sbb ramai kan...hahahaha

Redbloodsnow said...

cam best jek sipnosis die . tp zie kurengg ckit nk tgk hindustan yang. part die bernyanyi pusing² taman turun bukit naik bukit tuh ler yg lomaih oden nk tgk...hahaha


:D

eynda said...

Baru teringat masa peknen kat hannah suka gak tengok citer drama hindustan kat tv yg series...haiihh...tetiba je minat...nasib baik hannah macam mama & ayah dia kekekeke...

POSH76 said...

kalu betul2 layan mesti kuar cam aiswarai tak pun cam shahrukh khan..hehe

SyuQ said...

best ke citernya? dulu ada gak melekat tgk drama hindustan. citer kajal kat tv2 n nagin kat zee...

Anonymous said...

belajar banyak

乾煎白鯧Sam said...

cool!i love it!情色遊戲,情色a片,情色網,性愛自拍,美女寫真,亂倫,戀愛ING,免費視訊聊天,視訊聊天,成人短片,美女交友,美女遊戲,18禁,三級片,自拍,後宮電影院,85cc,免費影片,線上遊戲,色情遊戲,日本a片,美女,成人圖片區,avdvd,色情遊戲,情色貼圖,女優,偷拍,情色視訊,愛情小說,85cc成人片,成人貼圖站,成人論壇,080聊天室,080苗栗人聊天室,免費a片,視訊美女,視訊做愛,免費視訊,伊莉討論區,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,維克斯論壇,情色論壇,性感影片,正妹,走光,色遊戲,情色自拍,kk俱樂部,好玩遊戲,免費遊戲,貼圖區,好玩遊戲區,中部人聊天室,情色視訊聊天室,聊天室ut,做愛