Status

TQ coz sudi menjengah blog ni..

Aktiviti blogwalking tergendala sikit...Aktiviti blogwalking akan saya jalankan secara habis-habisan bila weeken jer..tunggu kedatangan saya tau...thanx korang...


Wednesday, November 18, 2009

Danish & Majlis Anugerah Kecemerlangan Pelajar

Ahad lepas Tadika Danish ada buat Majlis Anugerah Kecemerlangan Pelajar di Dewan Perdana Lembaga Getah Malaysia di Sungai Buloh. Majlis ni bergabung nagn dua tadika lain..Setiap tadika kene buat persembahan n majlis penganugerahan itu...comel2 budak2 tu atas stage..layan pic yer
Bersedia sebelum memulakan persembahan

Di tengah2 persembahan. Tadika adik buat 2 persembahan. Persembahan yang pertama diroang nyanyi lagi My Mother..tp danish tukang sibuk jer kot..tengok mulut dia terbuka bila part 'my mother' jer.he he he.
Persembahan kedua nyanyi jugak n ada buat lakonan sikit2 mengenai 'ibu bapa' n adik berlakon jadi anak tu sebab dia kene tukar baju lain...kelam kabut ok atas stage budak2 tu..klaka sngat...Nasib baik adik tak buat perangai atas stage tu..elok jer..bagus ada perkembangan dari segi sosial...
pic tak banyak sangat amik sebab susah abah dia nak menyelit sebab parents ramai yg berkumpul depan stage tu nak amik pic anak masing2

Lepas tu ada sesi bagi anugerah, sijil n hadiah pada pelajar2 tadika.. Untuk 6 tahu adalah sijilnya..adik dapat saguhati jer. Oklah tu sebab dia masuk tadika pun masa 2nd semester ari tu untuk umur 4 tahun...

Adik bersama adiahnya..Lpeas majlis selesai ada jamuan minum petang di mana ibu bapa diminta bawak sikit juadah. Pihak tadika memang ada sediakan bak orang kata bagi memeriahkanlah menu2 yang sedia ada..itu saje...pastu balik gombak...abis....


pssst....nape yer bila sy upload kat blog pic jadi tak cantik tapi bila sy resize kannya elok jer sy nengok picnya...adakah maksudnya kene beli camera lain yang lebih canggih untuk menggantikan camera yang sedia ada ini yang sememangnya tak canggih?wakakakkak...lu pikirlah sendiri....Kalu ada rezeki kita ganti ok...Insya Allah

Ketemu lagi BYE. TQ

24 comments:

Ernie said...

walla... pandainya adik berlakon...
nasib baik die tak jerit panggil ibu die yer..
beli jangan tak beli muza...jom kite same-same kumpul gadjet

Watierman said...

Tahniah...Danish..& to the proud parents as well....sekejap jer dah besar kan Hanim...?
Beli..Hanim jgn tak beli..banyak lagi gambar anak2 nak di ambil ..mesti nak kasi cun kan...hehehe...

☆ lieya latif ☆ said...

oo baik punye alasan nak mintak kamera baru yek hanim...hihihi...maen tau ade rezeki..dpt yg baru kan hihihi

wah meriah betul open day taska danish....die pun join gak yeak....seronok la tu dpt adiah...mia n mija bulan 12 nie...tak sabo gak nak tgu hanim...hihihi

Asu said...

wah...x sgka, adik ada bakat seni eh??mesti bestkan muza tgok anak dh besar..muza, smpena thn baru ni boleh la mnta hubby belikan kamera..sure dia beli cz takut mummy mengidam..hehe..bestnya kalo iffa preggy mcm muza...

[z@ck] said...

oh..adik sgt hensem..
chop jadi menantu untuk my future daughter..ahahaha

Azmiezas said...

Tahniah la buat abg danish..dah grads..

eis said...

wah..danish siap jadi pelakon lagi. comel je kan tengok budak2 kecik atas pentas. hanim buat2 la mengidam kamera hehehe..

neezareef said...

comel je danish...

IxoR@ said...

tercuit...budak2 buat apa pun nampak sweet je kan....

p/s: ada rezeki dapat la beli kamera...insyallah ada...

atty's said...

hensemnya adik ..
suka tgk budak2 buat show..cute je ..

Redbloodsnow said...

wahhhh congrats danish :)

pssstt...same goes wif me anim. Zie klo upload x kene pd size yg kecik kan. kompom pic cam haramsss jek jd nyer. buruk giler. sbb tuh terpakso mak resizekan dulu noks...hehehe

p/s
-- bile anim due ek?? btw, sile leave ur complete address kat msg FB zie ea. Klo leh adress opis..hehe. Leh senang anim timer sumthing dr zie on time n on the spot..hikss


:D

eynda said...

Comel je budak2 kat atas pentas tu... :-)

♥sAzALOvEwAN♥ said...

hahaha...
besar da ank u..
mcm mana nk dpt ank encem macam tu?
bg tips sket!!
hUu~
apa2 pon, congrates..
xlama lagi, masuk darjah satu da...
besar da dia..
huhu

nieda said...

kena beli kamera baru tu..heheh...nanti dah ada baby danish dah kena tukar nama..makin besar makin bijak..

sI tEDI said...

amboi adik.. berani dah dia berlako atas stage.. :)

ada perkembangan.. walau sagu hati seronok dapat hadiah!

Softtouch [Hanim] said...

ernie : insyaAllah kalu ade rezeki..gadget2 bkn keprluan no 1..yang dah ada ni pun syukur alhamdulillah..

watierman : tq..insyaAllah

leiya : mmg meriah..ngan prangai masing2...he he he

asu : bestlah..rase terharu n xsangka dah besar anak muza..iffa punya turn xlama lg tu

zack : boleh jer nk cop2..ibu dia xksah

azmiezas : tq..grad utk 4 tahun..he he he

eis : bdk2 kan mmg comel..xde nya nak ngidam..kalu ade rezeki lebih mesti smbar punya kalu xde pakailah yg lama tu

neezareef : tq kak neeza

ixora : insyaAllah.TQ

atty : tq..sy pun suka tgk budak2 buat show..

Redblood snow : tq zie ..nnti sy bg add

eynda: mmg comel kak eynda

saza:tq..tips?xtaulah mcm mana tipsnya..he he..2 tahun lg baru darjah satu saza...

nieda: tulah kan...nk tukar ape yer?xde idea..

tedi: alhamdulillah ade perkembangan..betul tu janji dpt adiah walau saguhati

sueanne said...

cutenye adikkkkk...comel je die ngn kwn2x die..heeee..

Sasha said...

baguslah dpt mmbentuk keyakinan diri bila brada di atas pentas... apa yg penting? kerjasama

Sham Ummi Echa said...

wah hanim...mesti awk bangga tgk danish atas stage tu kn.. rasa cam x percaya yg anak da besar dan boleh buat tu sumer..

wah ni mcm ada ura2 nk tkr camera baru je.. semoga impian awk tercapai k

AYU IDRIS said...

Salam Hanim..thaniah utk Hanim, suami dan Danish...semoga kejayaan akan menjadi milik Danish pada masa-masa akan datang!InsyaAllah...

Alimaz-Kembara Terasing said...

salam ziarah...pendai adik buat persembahan...

mama uzma said...

taniah danish....!!
mesti sronokkan tgk anak wat persembahan mcm tuh...

POSH76 said...

tomeinyer budak2 ni.....mesti excited si danish nak hehe...graduation day kan hehe

乾煎白鯧Sam said...

cool!very creative!AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,成人圖片區,性愛自拍,美女寫真,自拍