Status

TQ coz sudi menjengah blog ni..

Aktiviti blogwalking tergendala sikit...Aktiviti blogwalking akan saya jalankan secara habis-habisan bila weeken jer..tunggu kedatangan saya tau...thanx korang...


Tuesday, October 6, 2009

Raya ke 15..

Terus cerita raye ke 15...di raya ke 15 baru amik pic family saya yang kecik tu..itu pun xsepadan sebab ari jumaat adik kan pakai baju melayu masa jamuan tadika..Ari Sabtu saya pegi umah abang saya. Abang no 1 & 2 di Bandar Tasik Puteri..dua2 duk di kawasan yang sama. Saya je 'terbeli' di Sg Buloh'..

Mak, abah n nenek dari Gombak. Saya dari Sungai Buloh. Berjumpa di umah abang no 2.
Layan pic yer.. Pic tak banyak sgt sbb camera masih di cikgu tadika adik lagi..ni pun pakai hp jer.

Nilah pic family tu. Sebelum bertolak snap2 jap.Tak bape memuaskan nak2 tang size aku tu..tak pe nanti kita cube lagi yer snap..
Untuk mengelakkan muka nmpak bulat, posing kena dari tepi..TAPI still nampak bulat. Lantaklah kan..Adik dah pndai buat muka...

Layan lah posing saya yer..n untuk megelakkan badan saya yang besar, saya riba adik. Tak bapelah nampak besar sangat bdn ku ini..walaupun mmg dah sedia besar.he he he
posing adik dengan kaki yang bengkang bengkok..
Pic last, bergambaran di rumah abang no 2 bersama ngan anak buah saya..


Pic juadah, pic abang2 n kak ipar, mak, abah n nenek semua takde sebab malas nak snap..Mungkin minggu ni bila depa semua datang beraya umah saya, saya snap pic..

Ketemu lagi BYE. TQ

19 comments:

Sasha said...

hehe... pandai dia posing utk dapatkan angle yg menarik... ... adik pun dah makin hensem, bergayanya dia!...

teruskan bergambr sepuas2nya raya ni...

@--- Sueanne ----@ said...

hahah..
macam2 posisi yg hanim amik..
cute nye adik tue..
rambut stail pacak ikut abah die ek..hihihi

aj-saudagar-butik-cintaaliahgallery said...

wah wah...sakan raye akak...sampai ke 15...harus la kan,kate raye sebulan!!!bile nk dtg umah AJ nik???Lalalalalala

[z@ck] said...

comel pe klu nampak perut yang tgh membesar tu..sweet..hehhee

eynda said...

Hanim nampak berseri-seri :-)

Redbloodsnow said...

ensem arr danish, nim. dah beso nnti kompom jd rebutan..hehe

psstt...taun neh raya bertiga uols kan. next year, beraya berempat


^_^ hikss...

Cik Wanie said...

wah wah wah,
raya sakan yer kakak wanie yg sowang nie,
bila nak beraya di Alor Star plak nie,
hurm

POSH76 said...

santeklah baju raya....biler pregnant ni makin berseri2 lagi...kelass..

Softtouch [Hanim] said...

sasha : haruslah kene cr angle yg emnarik..malu sbb diri nie mmg xcantik..huhuhu

sueanne: haah ikut abah dia

aj : aj xbuat open house mcm mana nk dtg.aj kawin akak dtg yer..

zack : kalu perut je besar sweetlah, ni ngan semua2 nya memnesar dik oi...tulah segan sket..hehehe

eynda: ye ker.xlah camera trick tu:)

zie : tulah zie tahun dpn kendong bb plak..:)

cik wanie: wanie jauh sgt kalu dkt dah dtg dah..kawin nnti insyaallah akak dtg

psoh : xdelah sis, camera trick tu jer..

Drama Mama said...

hehehe saya jugak suka bergambar cover dengan my boy so t hat tak nampak kebesaran saya hahahaha

eis said...

teringat masa pregnenkan khyra dulu. suka letak kae kat depan nak cover perut. org kata kejam mcm tu hehe. nway, hanim berseri2..

syahadah said...

cantiknya baju hanim yang bertone kuning coklat oren..!!

☆ lieya latif ☆ said...

wah mak yong ni berseri2 laa lieya tgk muke....baby girl yeak hanim keh keh keh...pandai2 jek lieya teka......

alal bila nak amik pic full nie, tingin lieya nak tgk hanim sekarang nie...adekah perut sudah boyot...hihihi....sure comel kan...

sI tEDI said...

aiiiseyyy hanim.. possing sorok perut.. mana acii!!!

Softtouch [Hanim] said...

drama mama : he he he..taktik tu kan..

eis:kejam ker?bkn kejam malu nk tunjuk kat org sy dah gemuk..:)

syahadah : time kasih yer

lieya : girl ker?amin...girl/boy berserah jer..malulah nk pg full pic..i dah gemuk..:)

tedi : he he he aci tak aci...dah malu..

atty's said...

hensemnya rambut adik..tuh ..kalo abg fir tgk.mesti jeles..

aj-saudagar-butik-cintaaliahgallery said...

Salam Kak Hanim & Sume kengkawan.... Malam ni(Rabu) jemput dtg umah AJ kat Damansara Damai..kul 8-10.30 pm..ade wat makna2 skit lorrr....kecik2 jer..jemput member2 area sini jerr...kalu akak @ sesape yg nk dtg roger AJ ek...013 3998496,bleh amik ADD
Muahhhhhhhhhhh

Sham Ummi Echa said...

aikkk...tetiba je da raya ke-15...raya seblomnya mana...hehehhe..

kira ok la ni..ada gak piccas raya kan..sy tgk awak xde la bsr mana pon.. tp normal la..kalo da peknen tu da tntula sumernya kembang kan

IxoR@ said...

Raya ni...Ixora lupa nak ambil gambar family...

:( hurmm.....