Status

TQ coz sudi menjengah blog ni..

Aktiviti blogwalking tergendala sikit...Aktiviti blogwalking akan saya jalankan secara habis-habisan bila weeken jer..tunggu kedatangan saya tau...thanx korang...


Friday, October 2, 2009

Hadiah dari Tedi

Kan ada satu n3 sy, sy berjaya capture 10,000 kat blog TEDI. N saya dapat satu cenderahati dari tedi. Suka sangat..n sangat2 menghargainya. Masuk ni dah 2 kali dia bagi saya cendera hati tau. Sbelum ni key chain. Naik segan plak ngan dia..Tgh pk2 nak bagi tedi ape plak. Di bawah ni saya lampirkan sekali pic cenderahati itu..THANK YOU TEDI!..MUAHSDiposkan terus ke opis saya.

Di opis jugak saya bukakan balutan nya itu. Cantikkan..purple kaler..Sebuah bekas yang cantik..multi purpose bekas itu tau. Ade kwn saya cakap boleh letak kuih raye..:). N kat dalamnya ada tedi bg key chain tau. Key chain carrot.Kan best kalu letak dak utih dalam tu..serbihan bulu nya pun tak pelah tedi..he he he he he


Lepas tu terus saya letak kat meja opis saya. Bertambah berseri meja saya tau..Thanx tedi

Itu saje.


Ketemu lagi BYE. TQ

12 comments:

eis said...

tahniah hanim, mmg cantik. bolehlah letak cookies utk hanim makan kat opis. preggy mama kena byk menguyah tau alas perut :)

Naff said...

Wah....best nye dapat adiah...best..best...best

rajin c tedi kan kan

Watierman said...

Salam Hanim....wah clour purple lagi...kalau letak kuih raya...sekejap jer licin...sebab dok nampak kat depan tu...kalau letak maruku...pun okay jugak...kan dah nak Deepavali...hihihi

@--- Sueanne ----@ said...

Congrates nimmm..purple lagi tueee..

hahaha..kelakorla..bulu dak utih pun nak ker?..hahaha..klu request dari ted tue, mesti die bagi bulu kat ekor dak utih hari tue..hehehe

gurau2 jee..jangan marah ehhhhh...:p

aj-saudagar-butik-cintaaliahgallery said...

Suke nyer dapat hadihhhhhhhhhhh!!!!
AJ pun nk haidahkan akak sesuate...MUAHHHHHHHHHHHHHHHHHHH!!!!
tu le hadiah nyerrr....Lalalalalala

Redbloodsnow said...

a'ah lah anim. lawa sungguh bekas tuh. lanting kat zie leh??? hikhikhik... congrats once again cyg :)

Sasha said...

tahniah... lepas ni kerja ngunyah jerlah Hanim... bekas tu sentiasa di top-up ngan kopok kalau dpt kat akak!!

mama uzma said...

taniah2...
syokk dapat hadiah ni kan..

sI tEDI said...

terima kasih buat hanim juga..

seorang lagi pemenang kak e.. hadiah dia pecah berderai.. aduhaiii... terkilan sungguh rasa hati!!

pengajaran bagi aku.. lain kali hadiah bagi yang tak mudah pecah..

POSH76 said...

kiutlaa kaler purple lagik...hehe

syahadah said...

tahniah..bila la giliran aku plak nak dapat hadiah mcm gini..kuikuikui

IxoR@ said...

Tahniah...cantik je gift tu...sweet!

Ixora pun tengah tgu siapa la yg berjaya mendapat hadiah misteri nti di blog Ixora...ada suatu kejutan! Rahsia tau....

hehehhee.....