Status

TQ coz sudi menjengah blog ni..

Aktiviti blogwalking tergendala sikit...Aktiviti blogwalking akan saya jalankan secara habis-habisan bila weeken jer..tunggu kedatangan saya tau...thanx korang...


Monday, September 28, 2009

Sticky Mode. N3 terbaru di bawah yer.TQ



Saya Muzalifah Hanim & Sekeluarga ingin mengucapkan Selamat Hari Raya pada kawan-kawan di alam maya ini n minta maaf sekiranya sepanjang kita kenal di alam cyber ini ada yang terguris hati, terkasar bahasa, kecik hati ke ngan saya..Saya minta maaf yer. Saya hanya manusia biasa.


Pada yang balik kampung, berhati2 di jalan raya. Raya tahun nie turn rumah asben plak, saya raye di Kuala Kangsar, Perak.

SELAMAT HARI RAYA & MAAF ZAHIR BATIN


Ketemu lagi BYE. TQ

15 comments:

neezareef said...

slmt hari raya hanim..maaf zahir dan batin andai ada terkasar bahasa tersilap komen ke

@--- Sueanne ----@ said...

selamat hari raya nim..
maaf zahir batin..
nanti suh asben drive leklok..:p

aj-saudagar-butik-cintaaliahgallery said...

SELAMAT HARI RAYE KAK Hanim & Family....
Raye nanti dtg lerr umah Bujang AJ kat Damansara Damai....
Muahhhhhh

POSH76 said...

selamat hari raya
maaf zahir batin
berhati2 di jalan raya

bestnyer raya di kg...kem salam org kg..hehe

Take care sis

HaRi-HaRi BaHaGiA said...

amboi muza tulis apa tu..akak tak faham..haaaaa....muza disini kaka mohon maaf yer.....kl ada terkasar bahasa...jaga diri bebaik tau....ari ni baru aak tahu nak bagi comment ni..haaaa..kelakar kan....

☆ lieya latif ☆ said...

hanim, selamat hari raya buat hanim sekeluarga, maaf zahir dan batin lieya pohon jika ade salah dan silap sepanjang kite kenal di alam cyber nieh......

semoga lebaran hanim meriah...best jadi mak yung nie, takyah diet2 so raye nanti le laa makan byk2...heeheheh

syahadah said...

hanim b4 balik ghya nak collect kat ghya hanim ni nak tepek dlm blog..hanim selamat hari raya.jika ada salah dan silap harap di maafkan ..

atty's said...

dua tiga kucing berlari,
berebutkan si ikan patin,
selamat hari raya aidilfiri,
maaf zahir dan batin.

atty's said...

dua tiga kucing berlari,
berebutkan si ikan patin,
selamat hari raya aidilfiri,
maaf zahir dan batin.

MuMMy 2 Haqq said...

selamat hari raya & maaf zahir batin..nanti senang2 amik kad raya kat belog sy k?

IxoR@ said...

Selamat Hari Raya...
Maaf Zahir Batin...

..hanim balik kg mana thn ni? semoga perjalanan pulang ke kg selamat....

thanks ya, dah amik kad raya....

♥sAzALOvEwAN♥ said...

selamat ari raya jua tok kamOo..
wEeeEe~

Asu said...

Selamat Hari Raya Muza...Maaf zahir batin ya...take care beraya ni..muaahh

en_me said...

salam aidilfitri maaf zahir bathin dr me dikejauhannns..

Naff said...

Selamat hari raya Hanim... arap2 bby n u c hat...lama tak dengar ceta