Status

TQ coz sudi menjengah blog ni..

Aktiviti blogwalking tergendala sikit...Aktiviti blogwalking akan saya jalankan secara habis-habisan bila weeken jer..tunggu kedatangan saya tau...thanx korang...


Wednesday, September 9, 2009

Birhtday Abah Adik

Sabtu 5/9 birthday asben ku yg ke 28...umur yg sangat seksi bg saya....awww...he he he

Celebrate kami2 jer...pegi makan luar..konon sekali nak tengok baju raye adik n nak tengok baju ibu mengandung sekali..he he he. Kami pegi Jusco Kepong sajer..Pagi pun lepas maghrib dengan harapan orang tak bape ramai.Tapi ramai jugak ..cha ya nun aliff je yang ramai. Mula2 aktiviti cukai oleh adik..layan pic yer

Singgah jap Wonder Park tu. Aktiviti cukai sedang dijalankan.

Singgah SR beli kek. White Choc Macademia jadi pilihan ibu n adik. BUKAN pilihan abahnya..Asben tak minat sangat makan kek. Dia kata takde pun tak pe. Tapi kata Besday haruslah ade kek kan..

Kami makan di Food Court jer. Yang syok tak ramai orang ade dalam 5 kelurga je yang makan. Tekak ibu ngandung nak sangat makan daging . Makan kat Station Kopitiam.

Adik pose bersama air milo. Sementara abah amik makanan.

Adik dapat aiskrim.

Nilah yang saya asyik dok bayang2 tu. Beef steak with chiken rice katanya...:). Pinggan dia mcam kat kedai 2 hinggit je kan. Boleh tahanlah rasenya. Janji daging. Saya suka sgt makan daging sekarang. Ayam2 tak pandang dah..Padahal fav dulu. Ni boleh kongsi ngan adik kan..

Ni abah punya. Chicken tepanyaki with rice kot..entahlah yer..Janji Tepanyaki..
Last pose dari saya yang comot. Jemput makan semua.



Ketemu lagi BYE. TQ

21 comments:

aj-saudagar-butik-cintaaliahgallery said...

Hepy Besday to Abah Adik......
maca sedap je Menu akak tu...
Nyum Nyum Nyum

mama uzma said...

happy birthday tuk abah&adik..
moga panjang umur..amin..

sedap plak tgk nasi tuh..
hihi

Ernie said...

amboiii jemput makan yer... nanti kalau akak ambik nasi muza takut tak cukup pulek hehe

♥sAzALOvEwAN♥ said...

epy besday to him..
encem lah anak u..
hUu~
pelok cium kat dia..
wEeeE~

syahadah said...

happy birthday to ur man..
muda baru 28 tu..mkn daging tu pembawakan budak ek!!hehehe

@--- Sueanne ----@ said...

xtviti cukai tue ape nim?..
hensem tul la adik tue..cute giler lagi2 tang kening tue..sama cam tok cik die..heheh..

hepi besday gak to abah adikk..:p

apsal comot lak ibu adik mkn kek ni..hehe

sI tEDI said...

heppy birthday untuk abah adik..

apalah yg ibu adik bagi agaknya.
ekekekeke

Asu said...

Happy birthday to your hubby n son muza..nak pinjam danish kejap sehari boleh tak>>comel sgt..hehe

eis said...

nak cakap lagi; danish comel!! kek tu tak pernah cuba lg..mesti sedap! hpy bday to abah danish dan hanim jaga diri k!

☆ lieya latif ☆ said...

hepi belated besdei wat hubby hanim...semoga sukses dlm kehidupan.....

wah pada lieya dah cukup meriah dah sambutan tu...yg penting sambutan ngan insan tersayang....kan?...

hanim, lieya pun suke tau kek white choc tu...aduh terliur plak tgk kek tu hanim....hihihi...skrang ni rajin gak lieya gi Sr sebab tiap2 bulan ade kek baru...so rugi kalo tak rase kan.....

erm, same laa ngan lieya...kalo keluar sah2 kene cukai ngan mia n mija...kat dieorg jek laa duit abis hihihii....

erm, danish dah nak dpt adik dah tak lame lagi...takleh dah panggil adik tu...kene panggil abg long plak...kui kui kui....

takpe hanim, org preggy ade lesen besar nak makan ape pun...tak yah pikir diet2....keh keh keh

[z@ck] said...

akk da makin chubby..
hehehe..
jaga perut tu lek lok ye..
=)

nieda said...

orang ngandung makan jer apa yang nak dimakan..hik hik...Jaga kesihatan k...

re: WAHM tu maksudnyer working at home mother..macam saya sekarang...Sayalah cleaner di rumah, sayalah pengurus kewangan di rumah, sayalah nurse pada cik hubby dan Humaira..Segala2nya sayalah berkuasa di rumah...hik hik hik

Redbloodsnow said...

hahaaha...comel jek pic last tuh. comot² but yet cute weh. bini sape la neh weh..hehehe

anim cyggg, geram giler zie tgk kek SR tuh weh. sooooooo damn tempting arr..sobsobsob

POSH76 said...

hepi birthday to ur hubby...

White Choc Macademia...sampai la ni tak kesampaian nak makan lagi....hehe

u pregnant pun still kiut taw hehe...

Annyssophellia said...

happy birthday to ur hubby...moga murah rezeki n panjang umo tuk menyayangi family..aminnn.....

wah...danish nk pat adik upenye...bestnye...anis je lom de rezeki lg nih...tgh b'usaha sggh2 nih....doakan ye...

neezareef said...

nape 28 tu seksi hanim..nk tau gak..hiks!

eynda said...

Happy belated birthday to abah adik....semoga panjang umur...dimurahkan rezeki....hubby akak umur 28 tahun baru bergelar pengantin baru kekekeke....

IxoR@ said...

Happy Belated to Abah Adik....

umur 28 seksi ? hehehe...mudo lagi tu....

semoga panjang umur & murah rezeki sekeluarga....amin.

Sasha said...

Happy Belated Birthday utk Adik & Abah!!... Moga Danish Membesar bijak & cemerlang di dunia & akhirat!

HaRi-HaRi BaHaGiA said...

happy besday to anak muza...hensem dah besr ni...anak muza ni....kirim salam yer

乾煎白鯧Sam said...

That's actually really cool!亂倫,戀愛ING,免費視訊聊天,視訊聊天,成人短片,美女交友,美女遊戲,18禁,
三級片,後宮電影院,85cc,免費影片,線上遊戲,色情遊戲,日本a片,美女,成人圖片區,avdvd,色情遊戲,情色貼圖,女優,偷拍,情色視訊,愛情小說,85cc成人片,成人貼圖站,成人論壇,080聊天室,080苗栗人聊天室,免費a片,視訊美女,視訊做愛,免費視訊,伊莉討論區,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,維克斯論壇,情色論壇,性感影片,正妹,走光,色遊戲,情色自拍,kk俱樂部,好玩遊戲,免費遊戲,貼圖區,好玩遊戲區,中部人聊天室,情色視訊聊天室,聊天室ut,成人遊戲,免費成人影片,成人光碟,情色遊戲,情色a片,情色網,成人圖片區