Status

TQ coz sudi menjengah blog ni..

Aktiviti blogwalking tergendala sikit...Aktiviti blogwalking akan saya jalankan secara habis-habisan bila weeken jer..tunggu kedatangan saya tau...thanx korang...


Tuesday, September 1, 2009

7 weeks

Mula2 sekali saya nak minta maaf kalu ada tag atau award yang saya tak buat or tak gantung lagi kat blog saya. Saya sekarang ni allergic bila nak update blog..he he he..Rase macam nak mu**ah jer bila nak update blog. Tapi saya still tengok blog kawan2 semua n ada yang saya tinggalkan jejak jugak. Kali ni pun saya gagahkan jugaklah update, takut ada yang dah lupa saya..he he he. Nanti bila dah saya tak naik bot lagi saya akan buat tag tu yer. Sory yer..

Ari Sabtu hari tu saya dah scan baby nie. Risau jugaklah sebab saya sakit perut, perut plak asyik masuk angin n asyik mun**h jer. Nak tengoklah keadaan bb tu kan.

Inilah hasilnya. Sangat tecik lagi. Baru 7 minggu . Ukurannya 8.77mm. Tapi badan ibunya dah macam 3, 4, 5 bulan peknen dah. Sangat besar...hu hu hu.


Ketemu lagi BYE. TQ

28 comments:

mama tisya said...

wah peknen..takecare ye...

sI tEDI said...

wah!!! tgk pc nak muntah!! dasyat!!

take care hanim... rehat2 lah dulu..

syahadah said...

pelik ni..mabuk pc..hahahaha
saya rindu nak peggy balik...tapi tak tahu bila..??
mak nya besar ..besalah..time nila kita nak mkn2 dgn sng hati.takde sapo nak marahh..

Sham Ummi Echa said...

sabor jer la awk ni.. nk hapdet blog pon rasa nk muntah yer... kekekeke..

☆ lieya latif ☆ said...

ALHamdulillah...semoga baby dan hanim terus sihat...tak pe la hanim, mabuk2 tu biase laa...harap awak kuat yeak.....

ish, tak sabar lieya nak tgk adik danish nie...harap2 gegirl kan....

||♥Shahida♥|| said...

tahniah..peknen rupanya

♥sAzALOvEwAN♥ said...

waaaa..sOo sweet..
kak, tunjuk lah akak tgh ngndong..
nk tgk..
mesti chumel!!
ekeke

umihaikal said...

eee...nmpak baby dlm pewut la..tahniah2..

IxoR@ said...

itu kah baby?

wa..so sweet hanim....love to see...

:D

take care ya!

IxoR@ said...

itu kah baby?

wa..so sweet hanim....love to see...

:D

take care ya!

Azmiezas said...

semoga hanim & baby sihat sentiasa..Amin..

Softtouch [Hanim] said...

mama tisya : iyer..tQ

tedi: he he he..TQ tedi

sham :tulah sham kan..sabar jelah

lieya : amin..arap2 girl

shahida :tq

saza : nnti akak upload yer

umi haikal :TQ

ixora :tq

azmiezas: amin..tq

eis kamil said...

tahniah hanim! jaga diri ye. pasni danish akan jd abang :D

Ahliahnizam said...

Waa, tahniah yea. :D Err, due bila..?. Saye Insya-Allah April next year. Skang ni dah 8 weeks, lebih kurang la kite ye ;)

Drama Mama said...

salam...congrats! wah danish gonna be a big bro, mesti happy dia ya. take good care ya ;-)

Naff said...

wah...jaga kesihatan tu, rehat2 lah dulu...

nieda said...

wah...bestnyer..kejap jer dh 7 minggu..chayok2

Softtouch [Hanim] said...

eis kamil: haah danish akan jd abg pasni..

aliahnizam: samalh april due nya 15/4/09.

dramamama:TQ

naff : ok naff tq

nieda: skjp ke dah 7 minggu?muza rase lama sgt tau

@--- Sueanne ----@ said...

kecikknye baby tueeee..hihihi..second time kite negok gmbar scan baby..hihihi

due april ekr???same arr ngan kak ipar kite..due april gak..hehehe..ramainye baby deliver bulan aprill..:p

take care yaa!!..:p

neezareef said...

rindu lak scan2 perut nih..hihi

Redbloodsnow said...

Subhanallahhhh...x sabo lak zie nk tgk perut anim memboyot..hehe, cam keji jek bunyi kan

:P blueksss...

jg diri elok² ea cyg :)

Asu said...

wahhh comelnya..Muza jaga kesihatan eh..xpe, bia bdn besar, janji kite happy..hehe

shakeymirza said...

tahniah..mg dpt anak yg soleh/solehah..amin

Softtouch [Hanim] said...

sueanne : oo ye ker..samalah bln 4

neezareef : apelag kak neeza, jomlah join skali peknen..he he he

princees red : sy lg tak sbr tggu zie kawin seterusnya peknen...next year kot..

Asu : tulah kan..tq iffa

shakeymirza : ok..tq

POSH76 said...

bessnyer pregnant...u kene take care tau...baby tak suker blogging kot..hehe

mama uzma said...

taniah ye..
bestnya...jaga elok2 yee

SpiderJane said...

hello darling.......pregnant rupanye....better late than never. congrats to u & hubby. makan banyak2 tau....hehehe!

HaRi-HaRi BaHaGiA said...

tahniah yer muza..mesti baby girl..muza pun berseri2 jer tgk muka muza sekarang ni..