Status

TQ coz sudi menjengah blog ni..

Aktiviti blogwalking tergendala sikit...Aktiviti blogwalking akan saya jalankan secara habis-habisan bila weeken jer..tunggu kedatangan saya tau...thanx korang...


Monday, August 3, 2009

Khas Untuk Neezareef

Sebenarnya nak bagi award untuk Kak Neeza @ Neezareef atas komen yang diberikan kat blog saya ini. Pengomen paling tinggi untuk bulan July. Idea ni di culik dari Sis Eynda. Sebab dia pernah bagi saya award untuk saya masa jadi Top Commentator bulan June di blognya.:)


Nie buktinya. Bersaing rapat ngan Tedi..he he he.

Saya nak ucapkan terima kasih banyak2 kat semua yang drop by kat blog ini n sempat bagi komen...Terima Kasih Banyak-Banyak..Muahs.



Ketemu lagi BYE. TQ

8 comments:

neezareef said...

owhhhhhhhh...lihat lah dunia..kekekek

akak pengomel tegar di sini

mekaseh hanim nnti akak gantung award ya

[z@ck] said...

hish..x ley jd ni..kna komen byk2 bulan ni..hahaha

Mama-Danish & Sarah said...

tahniah utk neeza.... bila la giliranku plak ya..

@--- Sueanne ----@ said...

Top Silent reader xder erk??..hihihi

<< s| tED| >> said...

kalah tipis.. ekekekekek... hanim dah bg idea lah camne nak menghargai kawan2 blogger... ekekekek

nieda said...

ramai yang komen yer..nieda jarang komen jadi silent treader jer..hehe

Softtouch [Hanim] said...

neezareef : ok tq sbb sudi gantung

zack : ok akak tengok adik jd top commentator ke x..

mama danish & sarah: xpe kalu xsampai jd top commentator tu. Dah singgah pun dah cukup

sueanne : kalu lah boleh track, akak dah buat dah..

tedi : sy pun curi idea lain tedi. Bg award jelah sy mampu

nieda : jadi SR pun xpe..

Redbloodsnow said...

haaa kak neezareefff,,lame giler z x jengah blog akak. pasal nyerrrr...akak nyer blog nape entah kat bahagian post die asyik x leh kuar jek. yg leh zie tgk onli sidebar jek..sobsobsob.. sodih odennn :(