Status

TQ coz sudi menjengah blog ni..

Aktiviti blogwalking tergendala sikit...Aktiviti blogwalking akan saya jalankan secara habis-habisan bila weeken jer..tunggu kedatangan saya tau...thanx korang...


Friday, August 7, 2009

Ikut Abah Main Futsal

Hari Rabu abah ada main futsal n adik haruslah nak ikut kan.. Tp adik macam takde mood lah sebab badan nak start demam. Tapi nak ikut gak. Mula2 aku tak nak pegi tapi adik nangis, kesian plak. Asben aku suh bawak jugak sebab malam sebelum tu dah janji kata nak bawak adik main bola. Lagipun asben aku cakap dia main sekejap jer. Nak lepas gian..he he he. Layan pic yer.

Main sejam jer. So setiap orang dapat main sikit2 jer. 1st round abah tak main lagi. So, adik cop abah dia dulu..he he he

Berapa minit macam tu, turn abah dia plak main. Nasib baik adik tak mngarok nak abah dia sebabbbbb ibu dia dah standby colouring books dia n keropok2 sekali..:)

Adik sibuk ngan books dia..kuranglah sikit ragam dia. Lagipun abah dia main sekejap je,takde hal lah sangat kan...

Yang kat atas ni plak, teman borak ibunya. Namanya Yat. Sangat peramah. Takdelah aku kejung sangat kat situ.

Sementara ibu n adik curi2 snap pic kami..semua pic pakai hp so orang tak perasanlah..he he he. Dalam kul 10 macam tu, selesailah game.

Last pose dari adik yang susah sangat nak amik pic nya ini...

Ketemu lagi BYE. TQ

15 comments:

♥sAzALOvEwAN♥ said...

uisk..klu demam kena cepat2 bawa klinik..
h1n1 sedang menular skang..
huu~

eis kamil said...

danish tak sorak ayah dia main ke? dah biasa tgk agaknya kan. hrp danish x jd demam.

syahadah said...

moga2 danih membesar seperti ayahnya..aktip dan sihatt

HaSue said...

takdelah adik tuh boring sgt ek..siap bawak buku mewarna lagi tu..hehee

Softtouch [Hanim] said...

sazalovewan : tulah kan dik..danish xjd demam lah..

eiskamil : haah xjadi demam

syahadah : harap2lah..amin

Hasue : haah sue, xdelah dia boring..

@--- Sueanne ----@ said...

ehhh..x excited die ehh nengok abahnye men futsal..hihihi..

kt mane ni nim?..kt Taman Industri Sg Buloh ker?..kt situ ade court futsal gak kn??

Redbloodsnow said...

bestnyer tgk hubby main futsal. how i wish my bf aktif dlm sukan neh. leh gak z jd maskot die kat padang..ekekekekeke..

psstt..lenkali if danish payah sgt nk diambil gambo...anim piat tinga die ckit ek...hikhikhik...lariksss :P

ninie said...

wah beshnya gi tgk cik abe main futsal... cik abe kita dah lama x dpt nak spoort... byk komitmen..hehehe

Na Shari said...

Wah..sukanya tengok adik leka dengan buku dan colour... :)

<< s| tED| >> said...

sempat lagi g men futsal.. adik demam ke?

Softtouch [Hanim] said...

sueanne : haah kat situlah. Kat situ ada dua. Frenzzy satu, sport planet satu

Redbloodsnow : maskot?ok ape..maskot paling cantik didunia..he he he

ninie : cik abe sy pun jarang main kak..sesekali je layan..:)

NaShari : he he he..dia leka skjp jer..

tedi : tak jadi demam. sbb esoknya dia berpeluh2 dah..alhamdulillah, kalu xrisau jugak sy..

Ernie said...

cianya adik yer... nampak besar dah adik

neezareef said...

hi hanim
sian danish demam ek

br dpt jln2 blog nih ha

tggl jejak ape yg ptt

Precious said...

Cian adik demam. Kalau tak harus ngan adik2 sekali main bola ...

Softtouch [Hanim] said...

ernie : nmpak je besar tapi muza rase adik mcm baby lagi..:)

neezareef : xpe kak neeza..dah bz kan..

precious : tulah pasal..kalu tak nnti satu court dia je main ngan abah dia..