Status

TQ coz sudi menjengah blog ni..

Aktiviti blogwalking tergendala sikit...Aktiviti blogwalking akan saya jalankan secara habis-habisan bila weeken jer..tunggu kedatangan saya tau...thanx korang...


Saturday, July 18, 2009

Terjatuh Chenta Sama MJ!!!

Ok aku tau ini n3 yang bukan2..MJ itu ialah Michael Jackson. Ni semua penangan satu FORUM yang sangat popular itu. Di thread ini lah aku mengabdikan diri [abdi katanya]. Sebelum ni aku taulah jugak MJ ni tapi buat tak taulah sebab dia popular bukan sezaman ngan aku. Bila dia popular aku masih remaja kot. Yelah dulu masa time aku minat artis2 barat ni aku layan Band Boy jer na2k Backstreet Boy's. Minat gler ok. Siap mak aku bagi tengok konsert dia. Masa tu aku nak Form 4 kot. Tapi BSB tak jadi buat konsert. Lari tajuk plak...

Layan pic yer. Bila aku tengok pic dia, You tube dia buat aku kesian n jatuh cinta teruslah.MJ sangat2 menghargai fans dia.Rase frust sangat sebab tak sempat jadi peminat fanatik dia. R.I.P MJ..muahs

Aku suka pic ni..nmpak macho gitu..dengan rambut jurai2 nya..sangat seksi..[astagfirullah] :)
Kalu perform kan baju dia mesti terbang2 mcm kat pic atas ni kan.
Ni pun aku suka.

Ni lagi
Lagi

Dah lah tu. Kalu ada yang nak tengok pic2 MJ lagi klik jer kat forum tu. Berlambak ada forumer tu paste.

K ketemu lagi BYE.

psst...aku bukan dah alpa tau...saja nak borak2 kosong jer..saya bukan peminat fanatiknya.Tak luak pun kalu saya jatuh cinta sama MJ. he he he

14 comments:

<< s| tED| >> said...

ha ha ha hanim!! bawak mengucap!! ekekekeke.. Mj ni misteri kana.. sampai ke mati misteri. smapai sekarang masih tak tahu di kebumikan di mana dan bagaimana.
yang last kita tahu .. masa jenazah dia di usung masuk dewan apa tu... untuk buat konsert!!

Softtouch [Hanim] said...

tedi : tulah kan..kesian dia..tersiksa jiwa raga dia tu...sedihnya....

miss jiejie said...

huhu..salam ziarahh ..
tgaal hanye kenangan ..=(

Softtouch [Hanim] said...

miss jiejie : tulah..

IxoR@ said...

Ish..ish...jangan menyimpang jauh sangat kak!!!

:P

Bukan nak cakap apa la, sy langsung tak minat dia....tengok muka dia pun sy dah takut....

Softtouch [Hanim] said...

ixora : he he he..sy xnyimpang jauhlah. Saya terpengaruh ngan dalam forum itu saje

[z@ck] said...

bdak2 zaman skang after his death br nk dgr lagu dia..
siap hafal lirik lagi u noe...
hehehe

aleena said...

cam kecian je tgk mj nie..

syahadah said...

tu la manusia mati tinggalkan nama..klu ceriter lebih2 kata mengagung2kan pulak..ntah paper org malaysia ni..huhuhu!!tp MJ ni mmg best..tp kenapa hidupnya mcm dipenjara ..kesian kan..

Softtouch [Hanim] said...

zack : tulah kan.Bila dah mati baru kita nak kenang2kan dia

Aleena: haah kan..kesian

syahadah : idung dipenajara?mcm mana tu

Cik Wanie said...

wanie pun x lah berapat minat MJ tue,
cuma minat lagu2 dia,
huk huk huk...

hurm,
tapi wanie ada minat lagi sorang tue,
nak tahu siapa???
tekalah sendiri,
wakakakakakakakaka:P:P:P

Sasha said...

moga roh allahyarham ditempatkan di kalangan org2 yg beriman... sedih ngan konspirasi melanda MJ sejak dari dulu hingga saat kematiannya yg dirancang...

Softtouch [Hanim] said...

wanie :biasalah minat org tu jer..

Sasha : amin..tulah sdih sgt

POSH76 said...

sis pun idak ler minat naaa..tp sejak p mana2 soping complek depa do tunjuk show dia...cam bess ajer..tulah biler org dah takde baru nak ingat...masa dia idup dulu buat tak kesah ajer..