Status

TQ coz sudi menjengah blog ni..

Aktiviti blogwalking tergendala sikit...Aktiviti blogwalking akan saya jalankan secara habis-habisan bila weeken jer..tunggu kedatangan saya tau...thanx korang...


Friday, July 17, 2009

Tag

Di tag oleh Fara..Layan yer..

1) 5 nama timangan anda...
Muza- Kawan2 masa blaja n opis. (Muza?mcm nama lelaki kan..napelah boleh muncul nama itu, mungkin pangak nama saya Muzalifah Hanim)
Anim/Hanim - Panggilan dari family, sedara n kawan siber
Ibu- Panggilan dari anakku
Busu- Anak buah belah saya. I'm the youngest.So busulah. Masa jadi makcik saya darjah 6 so tak tau nak tukar kepada panggilan yang lebih glamer..menyerah jer.Ni mesti abang saya sabotaj nie..Teruklah..
Mak Ngah - Anak buah belah asben.
Ayang - panggilan dari asben

2) 5 sifat / tabiat buruk
Cepat naik hangin he he he tapi cepat cool ok
Self-confident yang tak bape tinggi..he he he
Suka paw asben [ ni haruslah kan]
Pastu suka paw mak..ni asben yang cakap..bukan lah paw duit, paw dr segi material..wakaka.Dah mak nak belikan I terima dengan tangan yang sungguh terbuka. Mungkin mak dah biasa kot sebab I anak bongsu maa...tapi adik dapat tempias ok..takkan lah mak nak memberi pada abang aku yang 2 orang tu..mana boleh..cannnot

3) 5 makanan kegemaran...
Makanan yang berasaskan ayam.
Yang bersup2..

4) 5 subjek pelajaran yg paling suker...[Napelah soalan dia bukan 5 subjek yang paling tak suker..kalu tak suker 10 pun aku boleh bagi tau]
Geografi
BM
Sejarah
Subjek yang tak payah nak kira2..

5) 5 bende wajib dlm purse...
Duit
IC
Lesen
Kad Nikah


6) 5 topik yang biasa di bual bersama pasangan / teman....
Kalu ngan asben biasa cite pasal adik, family, pasal keje , pasal barang2 yang ingin dibeli [yang benor nak mintak duit] pasal blogger2 lain punya cite.

Tag ini habis disini sebab saya tau tak semua orang suka buat tag.he he he..tapi kan tag ini bagus bila diguna jika takde idea untuk update.

psst ...saya suka buat tag tau..he he he.

BYE


6 comments:

neezareef said...

lps ni leh tag hanim..org kedua yg suke kena tag nih

Ernie said...

suke baca tag muza..

Redbloodsnow said...

a'ah kan...cam name lelaki jek muza tuh.nasib bek x muz, klo muz..kan dh senama ngan ex bf zie..hahaha TETTT!!! :P

animmmm...zie paling x suke subject sejarah. sbb nyer zie neh pelupe tahap gaban. x kose nk ngingat sejarah neh..hehehe

ninie said...

ooo muza tu hanim la ye... salu dengo nama tu kat tpt farasela..hehehe...kawan ye...

POSH76 said...

bagus next time ada TAG ko pertama aku suruh buat hehe...i bukan tak suker...time limited...ni lum lunch lagi...hehe

Softtouch [Hanim] said...

neeza : ok no problem

Ernie : muza pun suka baca kak erni punya

Princees Red : muz yer...tet!!!sy suka subjek yg xpyh nak kira2..

ninie : haah kwn..he he he

posh76 : ok bg jer..kalu ada masa sy buat..