Status

TQ coz sudi menjengah blog ni..

Aktiviti blogwalking tergendala sikit...Aktiviti blogwalking akan saya jalankan secara habis-habisan bila weeken jer..tunggu kedatangan saya tau...thanx korang...


Sunday, July 26, 2009

SR ada cake baru. Budak SR tulah yang cakap baru. Beli untuk adik. Adik kan suka kek SR.


Nama kek itu Pecan Butterscotch. Ala ala white choclate macademia tu cume yang ini kacang dia lain.

Nila rupenya..Sedap tau. Jangan risau [ada ke yang risau?] ibu dia makan sikit jer. Beli seslice jer. Abah n acik kurang kek2 ni.

See, adik pun cakap sedap. Sampai umah jer terus terkam. Comot!

Kepada peminat2 kek sila cube yer...SEDAP!!!

Itu saje. Ketemulagi BYE.

13 comments:

<< s| tED| >> said...

kek SR ni hamah boleh... makan x boleh.. mahal do... ekekekeke

IxoR@ said...

selalunya, beli kek di SR bila tiba hari istimewa. next month mesti beli kek istimewa di SR....

mama idzareef said...

smlm br pegi tuk lunch..takde plak dia bgtau ade kek baru kat sini..huhu..esok terjah lagi..

Mama-Danish & Sarah said...

kek SR mmg mabelesss.... first time beli masa gi kl ari tuhh...

memang jatuhhh chenta ngan kek SR ni...

sayangnya kan.... kat ganu ni tak tahu la ada ke tak kedai kek SR... yg banyak nya kedai kek sweeden jerk..huhuhu...

lieya_latif said...

OOO Ade kek baru yek...leh la try nanti...lieya suke white choc macadamia tuu....heheheeh

[z@ck] said...

hensem la adik =P
nak kapel..hehehe

nieda said...

i like SR...Semalam dah makan kt SR..hehe

neezareef said...

lom penah try lain2 kek kt SR msti nk mkn kek yg sama gak

Softtouch [Hanim] said...

tedi : betul tu..tapi beli se slice bolehlah..kalu dah beli yg whole tu special day jer lah..

ixora : ye ke..sape punya besday?

mamaidzareef : ok sila terjah..

mama danish n sarah : kan?sedap sgt..

lieya : sama lah kita suka white choc. tp asyik de jer..

zack: kape?akan dpikirjan,,he he eh

nieda: ye ker..maknlah lag ari nie..

neezareef : tulah takut smenepati rase yer kalu cube kek lain?

fingerscrossed said...

Mau...

aleena said...

boley try nie..

ngidam suda:P

Softtouch [Hanim] said...

fingerscrossed : sila terjah SR

aleena : sila terjah jugak

POSH76 said...

eee tak baiknyer entry...huhu...skrg jugak p SR walaupun tgh pantang..huhu...sabo jelah...dahlah asal ada word scotch tu my fav...tngk anak ko makan pun konpom sedap ni...hehe