Status

TQ coz sudi menjengah blog ni..

Aktiviti blogwalking tergendala sikit...Aktiviti blogwalking akan saya jalankan secara habis-habisan bila weeken jer..tunggu kedatangan saya tau...thanx korang...


Saturday, July 4, 2009

Kembali Memasak

Minggu ni takde pun n3 memasak kan?. Semalam asben aku request nak makan ayam sambal [again?] n telur dadar. N semalam aku telah masak Nasi Ayam Eynda style. he he he. Resepi amik dari Sis Eynda. Masak sket jer. N ayam goreng tepung. Ayam tu aku ptg kecik2 sbb utk adik tapi hampeh dia tak makan pun. Selalu dia lalu jer makan nasi ayam tu tapi semalam dia makan 3 suap jer. Tu sbb aku mcm malas nak masak beria2 utk dia. Selalu bg dia telur dadar n telur mata letak kicap jer. Mgkin sbb ptg tu ibu dia dah belikan Happy Meal. Kan skrg collectibles dia Ice Age Edition kan. Layan pic yer.
Itulah hasilnya. K ketemu lagi BYE.

9 comments:

HaSue said...

masak simple2 budak2 lg suka kan!

dah reply pasal camne nak siang sotong tuh.jangan tarik ngan telonya skali yer.hehe

Softtouch [Hanim] said...

Ha sue : ok..tq

<< s| tED| >> said...

sambal apa tu hanim!! Kecuq ayaq liur.. sotong ke? udang ke? atau ayam dah potong kecik2?

Cik Wanie said...

sedapnyer akk,
meliur wanie tau,
huk huk huk..

saper lah yg blh masakkan tuk wanie kan,
hurm

IxoR@ said...

Rindu nak makan bersama hubby....

Huhuhuuu.....

eynda said...

Sambal tu nampak sedap :-)

Softtouch [Hanim] said...

Ted : sambal ayam diptg kecik2..

Cik wanie : mgkin 'kwn' wanie tu boleh masakkan..he he he

Ixora : xpe nnti balik dr kk boleh mkn skali...

Eynda..TQ

neezareef said...

sedap la hanim sambal ayam..fav tu

Softtouch [Hanim] said...

Neeza : ai tak rase mana tau sedap..:)