Status

TQ coz sudi menjengah blog ni..

Aktiviti blogwalking tergendala sikit...Aktiviti blogwalking akan saya jalankan secara habis-habisan bila weeken jer..tunggu kedatangan saya tau...thanx korang...


Friday, July 31, 2009

Ice Age Collectibles by McD

Disebakan ibu dia suka sangat cite Ice Age tu, ibunya telah memaksa adik untuk memiliki McD punya collectibles itu..he he he.. Yang benornya aku yang excited adik tak pun. Dia dapat dia pegang n main2 sket n campak tepi. Dari sekolah dulu mmg aku minat kumpul McD punya collectibles tu tapi tak semua lah. Kalu aku suka aku beli lah. N ibunya telah berjaya mengumpul kesemua Ice Age 3 punya Edition. Suka suka suka...Layan pic yer.

Lagi
N last pose dari adik..TQ semua

K ketemu lagi BYE

16 comments:

POSH76 said...

so cute like ur son..hehe

Cik Wanie said...

mmg pengumpul ygtegar kan...

hik hik hik hik,
lps nie apa pulak yg nak dikumpulnya kannnn;)

aleena said...

hehehe..terbalik plak..

nway adik sngt cute..alalalala mcm nk picit2 pipi:P

shakeymirza said...

ala..cumeynye..=P

viruspadu said...

kita pun ada sikit koleksi ni hahaha, eh nisa punya laaa...


anak tak xcited sgt main, omek eh yang lebih wakakaka

Softtouch [Hanim] said...

Posh76 : TQ sis, Sis pun cantik.

Cik Wanie : he he he.Tunggu!!!

aleena : he he he.Picitlah, Adik xkisah..:)

Shakeymirza: he he he

Viruspadu : haah kan. Biasanya omak eh yg lebih..he he he

@--- Sueanne ----@ said...

bukan adik punye ker??..
hahaha..ape la sis ni..
dah jadi cikgu pun main benda2 cmtue lagi ker..hihiih

psst : selamat adik xsuke..kalo x mau berebut2 ngn ibunya..kihhkihh

Ernie said...

waaa ibu die pulak yang lebih dari adik yeee

Softtouch [Hanim] said...

sueanne : he he he..Tulah kalu dia pun suka, ade yg terpelanting kang

Erni : biasalahkan..:)

Asu said...

hehe..kite pun kdg2 mcmtu muza.Kalau anak sedara nak beli, makcik nye ni pun sibuk sama nak beli mainan..

Softtouch [Hanim] said...

Asu : ha ha ha ha..Iffa nasih berjiwa kanak2 tu..

<< s| tED| >> said...

ekekekekke.. ibu yg over ni.. babab ibu ni.. men paksa2 adik lak.. ekekeke

eis kamil said...

waaa ada koleksi. ayat 'memaksa' tu yg x tahan tuh.

neezareef said...

akak dah lama x collect brg2 menan mekdi nih

Mama-Danish & Sarah said...

ain pun suka belikan anak2 mainan mcd ni....elok dan tahan lama...

Softtouch [Hanim] said...

tedi : sakitnya untie tedi babap ibu..

eiskamil :he he he..

neezareef : lepas ni bolehlah collect yer.

mama danish & sarah : samalah kita yer..