Status

TQ coz sudi menjengah blog ni..

Aktiviti blogwalking tergendala sikit...Aktiviti blogwalking akan saya jalankan secara habis-habisan bila weeken jer..tunggu kedatangan saya tau...thanx korang...


Monday, July 6, 2009

Ice Age 3 : Dawn of The Dinosaurs

Semalam bawak adik tengok wayang cite Ice Age 3. Amik kul 7.15 pm. Kami tgk kat Cineleisure Damansara. Hari Rabu aku dah buat Online booking dah..So bila amik tiket tu senang jerlah. Yg lain beratur, dah lah pjg. Tgk2 jam awal lg br 5.30. Asben ajak pg BO jap nk beli brg adik. Sape2 peminat BO sila terjah yer. Ade sale..Punyalah ramai manusianya. Layan pic yer
Masa online booking aku amik yg 3D punya. Skali kat kaunter bdk tu ckp kene amik spec dia skali. Kalu xpakai spec xnmpaklahkan. Asben kata xyahlah mesti adik xnak pakai punya. Yelah bdk2kan mesti rimas. Pastu kene bebel ngan asben sbb masa online booking tu dia ckp xyah 3d sbb mesti kene pakai spec punya. Last2 mmg betul pun. Kesimpulannya, dgr cakap laki...he he he he. Kami amik couple seat punya. Lepas pg BO singgah minum ja kat Station Kopitiam. Lengang. Nak makan masing perut ketat n xde feel sbb takut terkejar2 nnti.

Ni air abah n adik. Harus kongsi kang ade yang xpegi sekolah esok. Monne tiramisu. Sedap!.

Ibu punya. Nama dia tak ingat. Kopi kot.

See adik minum mcm tu lagi. Duk bb chair xnak. Bkn ape dia ssh nnti nak kehulu kehilir.

Adik n yg ssh nak bg pose menarik.

N Ibu yg x ssh nak bg pose..he he he

Bila dah minum naik lah kan. Adik nak plak main pool ni. Abah dia ape lagilah kan. Sbb masa tgk Upin n Upin dulu, adik pun ada main benda alah nie jgk. Tulah dia igt. Layankan jer. Smpai tercampak2 bola tu ke bawah.

Kita pose dulu b4 masuk cinema.Pose lagi.
Bekalan yg harus dibawak dlm pggung. Amik regular set punya jer. Campur iklan start dlm 7.30pm jgk lah dia start movie tu. BEST SANGAT. Betul. Tak menyesal kalu anda2 semua pagi tgk . Gelak jer memanjang aku n org2 dlm cinema tu. Adik pun suka. Tapi bila dah lama tu ade jgk dia ajak balik tapi pujuklah sket.Dalam kul 9 kot abis. Nak balik pun ramai orang. Agaknya abis serentak dgn cite lain kot.

Last2 dalam kete adik dah terbongkang tido. Tak dapatlah nak singgah mana2. Tapau jer lah. Letak jer atas katil boleh plak dia bangun. Hangin aku. Yelah smpai kul 10 ++. Bila terjaga mesti nak tido balik ssh kan. Esknya dah lah dia sekolah. Itu saje cite adik tgk wayang semalam.

K ketemu lagi BYE.

15 comments:

eis kamil said...

jeles ah tgk wyg! danish cumil. sama je gaya kae minum.

DYLA said...

panjang nyer bulu mata danish...

best ek tgk citer tu?

Softtouch [Hanim] said...

eis : he he he..

Dyla : haah best..utk bdk2 n org dewasa..he he he

<< s| tED| >> said...

wah!! Adik dah tgk ice age!! ekekekeke

besh tak cite die?
nak g tgk ar..
ekekekeke

neezareef said...

klako x cter dia

☆ lieya latif ☆ said...

best tak tgk cite tu...lieya pun ade plan2 nak bawak mia n mija pegi...transformers ni lieya takminat sangat....heheheheh tu yg beriya nak gi tgk ice age nie....hheheheheh

amboi2 main pool ye danish...kemain lagi ko yeakk

Softtouch [Hanim] said...

ted, nieza n leya..:Best sgt cite dia. Klaka memanjang. Cite pasal persahabatan..

ninie said...

amboii beshye tgk wayang... dah lama tak tgk wayang.. sian tauuu

atty's said...

lom tgk lgk citer tu..

Softtouch [Hanim] said...

ninie : kami ni pun sbb anak dah besar sket baru bawak..

atty : kak t, glah tgk..fir mesti suka

Softtouch [Hanim] said...

ninie : kami ni pun sbb anak dah besar sket baru bawak..

atty : kak t, glah tgk..fir mesti suka

Sasha said...

kalau dpt wat selalu spend time mcm ni alangkah bahagianya...

Softtouch [Hanim] said...

Sasha : tulah kan...tp kami keje..xdptlah nk spend time lama2

~~SyuQ Always Smile~~ said...

bestnya da tgk ice age...

syuq x berkesempatan lg... suma orang cakap best. lbh syok dari part 1 n part 2...

Softtouch [Hanim] said...

syuq : best sgt..g lah tgk