Status

TQ coz sudi menjengah blog ni..

Aktiviti blogwalking tergendala sikit...Aktiviti blogwalking akan saya jalankan secara habis-habisan bila weeken jer..tunggu kedatangan saya tau...thanx korang...


Wednesday, July 1, 2009

Celeb8 Birthday

Bkn adik punya tapi anak buah aku punya yakni cousins adik...Dibuat di A&W. Balik dari cni langsung adik demam. N3 nie banyak pic yer. Sambail bergambar aku letak captionnyer..Dibuat utk 2 org serentak sbb anak buah aku tu dua2 adik beradik sama bulan lahirnya. Layan pic yer.
Letak2 jer tray makanan tu habis, letak yg baru punya habis..Sampai 4 kali top up abg aku. he he he .Nasiblah kan sape suh xbuat kat umah...Suka ati dialah kan, yang aku bising buat ape, duit dia..:)


Lepas menjamu selera kuarlah Bear besar nie..comel jer. Adik punya takut ngan bear ni.. Pelah adik nie... Kanak2 pun tidak lepaskan peluang tngkap gmbar ngan bear tu..


Ada jugak games utk budak2 join..Hepy jer tgk, meriah..gelak je kami semua ari tu. Tapi nama game tak ingatlah. Ade satu game tu kene menari, comel jer bear tu menari.. Sape menang ade hadiah. Utk org tua punya pun ade tau...
Ni haa..tiup belon sampai pecah...ha ha ha.


Lepas game semua cake cutting la plak kan...ni kek nya..


Pic adik harus ade kan..

Ni anak buah aku tu, Adlin. Adiknya xdpt nk amik sesame sebab dia xnak..
Nenek n nyangnya[moyang adik] layan adik, ibu n abah dating..

Pic couple ni pun harus ade

K Last pose dari adik. 'Sape naughty2 adik atomen dia....'

Ketemu lagi. BYE

12 comments:

~Atie+Farid~ said...

wah...meriahnye besday...happy besday to besday girl..moga pjg umo, murah rezeki n happy slalu

syahadah said...

mbukan saja anak2 suka..ibu dan bapapun tersenyum girang!!

Softtouch [Hanim] said...

Atie+farid : Time Kasih

syahadah :haah...kdg2 terover dr budak2...:)

Na Shari said...

Wah...best! Comey je adik nak otromen aunt Na ye...Aunt Na naughty tau...

atty's said...

happening besday nya ..

Cik Wanie said...

wah bestnyer celebrate birthday kat a & w,
hik hik hik..

apapun happy birthday..

pssttt,
dgn kwn akk wanie dah jumpa,
dgn akk bila lagi nie?
hurm

eynda said...

Muka Hanim dgn anak sedara tu macam seiras :-)
Nak buat besday party kat fast food ni kena standby banyak duit kan...hehe...

Softtouch [Hanim] said...

Cik Wanie : wanie xcakap pun nak jumpe. Akak ok jer...

Eynda : Haah lah sis mmg kene standby byk duit..he he he

☆ lieya latif ☆ said...

meriah hanim besdei nie....sure danish hepi kan berparty...cam mia n mija laa paling suke gi besdei bash sebab masing2 hantu kek...he he heeh

hanim, lieya tgk muke danish ni mmg iras betul ngan hanim....anak mak nieh....gheheheh

luvmum said...

salam

best nyer sambut birthday kat a&w..nanti amik awaard kat blog kami yerk.tq

neezareef said...

wat bday kt fast food gini senang..tp ongkos jugak mengalir dgn senang..heheh..tp npk meriah kan

Softtouch [Hanim] said...

lieya : haah bdk2 mmg suka sgt besdei party nie..tp danish ni tgk dr kejauhan..nak main2 xnak..

Luv mum..ok2

neezareef : mmg semua nya senang neeza..mkn lg senang..he hehe